Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Láskyplné vyznání propuštěného Tomáše Řepky: Tohle ještě žádné přítelkyni neřekl

+ Dalších 7 fotografií
Fotbalista Tomáš Řepka (46) byl v pondělí podmínečně propuštěn na svobodu. Jednání bylo neveřejné, nemohli se ho zúčastnit ani advokáti, ani klient. Advokátka Tomáše Řepky redakci sdělila, že důvod propuštění bude znám až po obdržení písemného vyhotovení rozsudku. Bývalý fotbalista po propuštění na nic nečekal a své životní lásce poslal krásné vyznání.

„Návrat mého muže je pro mě ten nejhezčí opožděný vánoční dárek,“ řekla Kateřina Kristelová eXtra.cz do telefonu dojatě z auta, kterým si odvážela Tomáše Řepku (46) domů.

Plzeňský soud rozhodl o podmínečném propuštění Tomáše Řepky z vězení. Po více než šesti měsících se tak bývalý fotbalista dostal konečně na svobodu. Největší radost z jeho propuštění měla samozřejmě jeho partnerka Kateřina, která neskrývala dojetí.

Bouřlivák Tomáš Řepka se téměř okamžitě po propuštění veřejně vyznal ze své lásky ke Kateřině. "Na tebe jsem čekal celý život," napsal na sociálních sítích a dal tak lidem jasně najevo, kdo je v jeho životě číslo jedna.

Fanoušci se shodují na tom, že taková slova lásky a něhy ještě žádné ze svých partnerek neřekl. Tomáš Řepka je sice na svobodě, ale jednoduché to rozhodně mít nebude.

"Odsouzenému byla uložena povinnost, aby v rámci svých možností uhradil ve zkušební době způsobenou škodu ve výši 430 000 korun. Pokud se týká odůvodnění rozhodnutí, v dané chvíli mohu uvést jen to, že byly splněny veškeré zákonné podmínky pro vydání daného rozhodnutí. Současně bude zaslán do věznice příkaz k propuštění," cituje web iDnes mluvčí Krajského soudu Lucii Jíchovou.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy