Novým šéfem Home Credit N.V. je belgický finančník Duvieusart. Starat se bude o východ Evropy nebo Čínu

Generálním ředitelem firmy Home Credit N.V., patřící do holdingu Home Credit vlastněného skupinou PPF českého miliardáře Petra Kellnera, se stal Jean-Pascal Duvieusart. Oznámila to skupina Home Credit.

Aktualizujeme Praha Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Home Credit

Home Credit | Foto: Home Credit

Firma Home Credit N.V. zastřešuje společnosti spotřebitelského financování ve střední a východní Evropě, Společenství nezávislých států, které zahrnuje část bývalých republik Sovětského svazu, a v Číně a jižní a jihovýchodní Asii včetně Indie.

Dvaapadesátiletý Duvieusart dříve působil mimo jiné 18 let v poradenské firmě McKinsey and Company. Od roku 2010 je akcionářem mateřské skupiny PPF Group, jejímž většinovým akcionářem je Kellner.

Duvieusart vystřídal na vedoucí pozici Ondřeje Frydrycha, který se vrací do funkce generálního ředitele Home Credit China. V ní Frydrych působil dva roky, než se v roce 2018 ujal vedení Home Credit N.V.

Současný generální ředitel Home Credit China Roman Wojdyla bude po pěti a půl roku působení v Číně pracovat na jiné pozici ve skupině Home Credit.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme