Kampaň Stop genocidě se objeví s drastickými snímky v Bílině
Nádraží v Bílině. Ilustrační foto
Most

Bílina – Spolek Stop Genocidě pořádá úterý 7. ledna ohlášené shromáždění poblíž vlakového nádraží v Bílině. Informovalo o tom vedení města Bíliny na svých webových stránkách. Shromáždění se uskuteční v době mezi 11. a 17. hodinou a je ohlášené jako demonstrace za zastavení umělých potratů.

Vedení bílinské radnice doporučuje občanům, aby na akci zvážili účast. Především účast dětí mladších 15 let a osob se zvýšenou citlivostí. Důvodem jsou informační panely, které spolek rozestaví v prostoru, kde bude probíhat petiční akce. Na těchto panelech jsou snímky reálných masakrů, poprav, vražd, holocaustů, mrtvol a potratů. Jde o dokumentaci, která je vyobrazená příliš realisticky a je drastická.

V několika městech, kde kampaň před několika lety proběhla, vyvolala řadu negativních ohlasů. Například v Opavě, Bruntálu nebo v Krnově. Velkoformátové autentické snímky byly obyvateli zmíněných měst označené za morbidní, odporné, ohavné. Velká část veřejnosti se bouřila proti skutečnosti, že kolem panelů musela procházet a chodily kolem nich i malé děti. Panely byly totiž instalované tak, že je nešlo obejít.

Podle informace z úřadu bude vedení města, pracovníci městského úřadu i příslušníci městské policie intenzivně spolupracovat na zabezpečení bezproblémového průběhu demonstrace. Shromáždění bude rovněž po celou svou dobu monitorované.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru