Šíp.deník.cz

Představitel Radka Mastného z Ulice má ZVLÁŠTNÍ ÚCHYLKU!

Herec Pavel Novotný se do podvědomí veřejnosti a televizních diváků dostal především rolí zákeřného Radka Mastného z nekonečného seriálu Ulice. O jeho soukromém životě ale ví jen málokdo. Svou rodinu i blízké herec chrání, jak se dá. Ale nakonec se přeci jen na povrch dostalo něco, co by chtěl radši utajit.

1 / 12
Představitel Radka Mastného prý umí být také intrikář.

Roli politika a velkého intrikána Radka Mastného hraje herec původem z Brna naprosto bravurně. Dokázal jeho zkaženou povahu vykreslit natolik, až mu lidé na ulici nadávali a nechápali, že se ještě hanbou nepropadl.

Ale Pavel Novotný, jinak velmi známý dabér, si z toho nic nedělá. Ví, že jde o práci, která ho více než lépe živí. Každý herec si dnes přeje mít roli v nějakém úspěšném seriálu, protože je nejen vidět v televizi, ale také má stabilní příjem.

Za ty roky se neskutečně změnil

Poslední dobou se ale ztrácí před očima.Zdroj: Facebook.com

Na peníze si herec Pavel Novotný rozhodně nemůže stěžovat. V Ulici hraje už od začátku vysílání a rozhodně jeho postava prý jen tak nezmizí. Za to ale vypadá, že mizí před očima. Za ty roky neskutečně zhubnul, až se spekulovalo, jestli nebojuje s vážnou chorobou.

Žádnou nemoc nepotvrdil, ale to, že se ztrácí za pochodu, to nemůže nikomu popřít. Jako by se z toho statného chlapa, který si na každého došlápl, stával vyhublý staříček. Jenže i tento pohublý muž umí pořádně zahýbat dějem, jak umí jen Mastný.

Ve skutečnosti je naprosto jiný

Herec Pavel Novotný byl vždycky pořádný chlap.Zdroj: Facebook.com

Jelikož si ale Pavel moc dobře uvědomuje, že nikdo z nás neví, jak tu dlouho budeme, snaží se s rodinou trávit co nejvíce času. Na každé Vánoce se bedlivě připravuje, nechce nic zanedbat, co kdyby to třeba byly jeho poslední svátky.

Nechtěl by nic podcenit, záleží mu jen na šťastné manželce a rozjařených očí svých dětí. Pro svou rodinu by se rozkrájel, až si vypěstoval do zvláštní úchylku, která tak trochu připomíná obsesi. Nebo je jen pořádku milovný?

Úchylka, nebo dobrý rozmar?

Občas z něj šel i strach.Zdroj: Facebook.com

Jelikož už se blíží Vánoce, herec nenechal nic náhodě. „Já jsem v tomhle celkem atypický, protože mám dárky většinou nakoupené a zabalené třeba i půl roku dopředu,“ prozradil.  Prostě musí mít vše pohromadě, jinak by byl děsně nesvůj.

Ale v tom určitě není sám. Spousty lidí nakupují dárky snad už hned po novém roce. Byli by nervózní, kdyby tomu tak nebylo, a hlavně nesnášejí fronty v obchodech. Což je přesně případ i Pavla Novotného. Ten by se z toho svátečního shonu zbláznil.

Jídlo jako základ rodiny

Herec Pavel Novotný byl vždycky pořádný chlap.Zdroj: Facebook.com

Ale Vánoce si užívá už v poklidu. „Navzdory tomu, že moje manželka rybí polévku nemá ráda a téměř ji nejí, tak jí dělá tak dobře, jako ji dělávala moje maminka,“ pochlubil se představitel Radka Mastného.

Co ale bude s jeho rolí, s tím je tajemný jako hrad v Karpatech. Zatím mu všechny ty intriky a podrazy vychází, ale dočká se i v seriálu odplaty karmy? To se zatím musíme nechat překvapit. Ale jedno je jisté, tu roli padoucha by nemohl hrát nikdo jiný. Novotný tomu dává šťávu.

I zjevem byste do Pavla Novotného řekli, že to bude podrazák. Ve skutečnosti je to milující manžel a táta, který by se pro rodinu rozkrájel.

Představitel Radka Mastného prý umí být také intrikář.Zdroj: Facebook.com

Více informací o celebritách se dozvíte v tomto videu:

Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů