Slevomat má nové ředitele, Havlíčková odchází

7. 1. 2020 12:01

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

DPD s agenturou Realness uspěly na evropských SABRE Awards

Ze 13 nominovaných českých projektů v evropské PR soutěž SABRE Awards získala cenu kampaň cílená na kurýry DPD.

Reklama
SDG

Inspirační a zážitkový portál Slevomat má nové vedení. Dosavadní ředitelka Marie Havlíčková po šesti letech odchází z vedení firmy. Na pozici CEO ji od ledna nahradí Ladislav Veselý, který do Slevomatu nastoupil jako COO.

Havlíčková odchází z firmy z osobních důvodů, během jara očekává již druhý přírůstek do rodiny: “Primárně se teď chci věnovat rodině. S dvěma dětmi již není možné se naplno věnovat rodině a firmě zároveň. Jedno nebo druhé bych musela šidit a to nechci.”

Ladislav Veselý působí ve Slevomatu již rok. “Za tu dobu potvrdil, že má strategické myšlení a vidí věci z dlouhodobého hlediska. Navíc podporuje růst lidí a jejich vzdělávání,” vyzdvihla odcházející ředitelka. Na uvolněnou pozici COO, tedy provozního ředitele, se posune Kamil Hanzlík, dosavadní finanční ředitel. “Kamil je číselně orientovaný a bude mít na starosti denní operativu. Věřím, že tihle dva budou spolu dobře fungovat,” dodala Havlíčková s tím, že nového finančního ředitele firma teprve hledá.

Veselý v minulosti působil v Seznam.cz, kde začínal v roce 2011 jako produktový manažer video platformy Stream.cz a postupně se vypracoval na pozici ředitele divize. Pracoval na produktech jako například Mapy.cz, Email.cz, Seznam Televize a další. Kromě Seznamu zastával funkci produktového ředitele ve vydavatelství Economia.

Hanzlík působí ve Slevomatu od roku 2016, ze začátku se věnoval zejména zlepšení a nastavení funkčních procesů ve financích a spolupracoval na přípravě prodeje skupině Secret Escapes v roce 2017. Od roku 2018 působí ve firmě jako finanční ředitel skupiny Slevomat.

Redakce MAM

Další zajímavé čtení

Pomáháme značkám myslet ekologicky

Pomáháme značkám myslet ekologicky

Trend udržitelnosti je patrný i na eventech. Šafy production radí značkám, jak k němu přistupovat a společně s nimi přichází s inovativními aktivitami.

Bude i český sport bez odpadu?

Bude i český sport bez odpadu?

Ty největší sportovní kluby už podléhají povinnému nefinančnímu reportingu, za pár let se to bude týkat i těch menších. Český sport témata ESG zatím spíš míjel. To se ale začíná měnit.