Přemek Tejchman na Světový pohár v Enduru!!!

Autor: Keli, vydáno: 7.1.2020

Pomozte Přemkovi Tejchmanovi zúčastnit se závodů Světového poháru v Enduru v Jižní Americe a dosáhnout mého nejlepšího výsledku! Jak? Dozvíš se v textu.

Přemek Tejchman na Světový pohár v Enduru

Jmenuji se Přemek Tejchman. Kolo je můj život. Jezdit na něm je moje vášeň. Pouštět se z kopce dolů v neuvěřitelných terénech stále rychleji a rychleji je pro mě výzva. Teď mi je 31 let a už od 13 let se věnujit cyklistice. Nejdřív to byl four cross, pak sjezd a v posledních letech je to poměrně nová disciplína ENDURO.

Mám spousty sponzorů a podporovatelů, kterých si velice vážím a díky nim můžu závodit jako profesionál, ale bohužel závodní výdaje jsou obrovské a pokryjí mi pouze závody v Čechách a po Evropě.

Pomozte mi zúročit mé zkušenosti a odjet za velkou louži.

Můj cíl
Rád bych se zúčastnil světového poháru v enduru v Jižní Americe.

O co mi jde?
Chtěl bych naši Českou republiku posunout mezi země, s kterými se musí počítat…

Abych se mohl prosadit mezi světovou špičku, potřebuji se pravidelně zúčastňovat závodů světového poháru. Tvrdě každý den trénuji, ať už na kole nebo v posilovně. ALE – některé věci se prostě u nás naučit nedají – např. jak jet po kluzkých kořenech a kamenech půlhodinový sjezd z prudkého kopce plného balvanů… jak udržet řidítka, „nezrakvit“ se, nenarazit do stromu, nevylétnout z klopenky právě v tom nejprudším místě… U nás prostě nejsou tak prudké a vysoké kopcovité terény.

Mým snem je dokázat, že když se chce, všechno jde.

Účastí na světových nebo evropských podnicích získávám důležité znalosti a dovednosti, které můžu předat i ostatním zájemcům o pohodovou a bezpečnou jízdu v terénu. Rád se s ostatními podělím o své zkušenosti.

První závod se koná v Kolumbii ve městě Manizales, kde už se před dvěma lety jedno EWS jelo. Závod je dvoudenní a předchází ho též dvoudenní trénink. První den se pojede jedna městská erzeta, která je divácky hodně atraktivní. Druhý den následují další čtyři erzety. Každý závod Světového série je vždy velmi fyzicky náročný a nejednou si sáhnete na úplné dno.

Hned následující víkend se jede druhý závod v Chile ve městě Lo Barnechea, které sousedí ze Santiagem de Chile. Závod se bude konat ve vysoké nadmořské výšce kolem 3000 metrů. Závod je také dvoudenní. Erzety jsou většinou dlouhé asi 15 minut a každý den tak člověk stráví cca 7 hodin na kole. Chile je proslulé svojí náročností, takže to bude opravdu jízda.

Moje největší úspěchy v Enduru

  • Mistr České republiky (2017)
  • Celkový vítěz Centrální evropské série (2018)
  • V prestižní české enduro sérii jsem se jednou umístil celkově na 1. místě a šestkrát na 2. místě
  • I za hranicemi Čech jsem se nesčetněkrát umístil na stupních vítězů (Polsko, Německo, Slovinsko)
  • Účastník premiérového Mistroství světa národů (2019)

Co je ENDURO?

Enduro je poměrně nová cyklistická disciplína, ve které se jezdí na přírodních tratích na speciálních kolech přizpůsobených rychlým sjezdům z kopce, ale také prudkým výjezdům nahoru.

Závod se skládá většinou z 4 až 6 tratí (erzet) z kopce dolů (při kterých se měří čas) a přejezdů k dalším „erzetám“. Vše je nutné zvládnout vlastními silami za předem stanovený čas. Vítězem se stává ten, kdo má nejkratší čas v součtu všech měřených úseků a dokončí celý závod ve stanoveném čase.

Jak podpořit?

Chceš Přemka podpořit? Stačí i dvě stovky. Kde? Na Startovači

Diskuze

  • anonymní uživatel Tomáš 7.1.2020 v 14:42

    Děláte si prdel? Tak tam Přémo nejezdi když na to nemáš prachy.

  • anonymní uživatel Zbyněk 7.1.2020 v 20:03

    A do pi_če!!! Prej že česká enduro série je prastižní.... To mi ho teda vyndej....

  • anonymní uživatel socan (socan.net (a) seznam.cz) 7.1.2020 v 22:22

    Jezdim na DH a nemam na bikepark. Celkem jezdim solidne si myslim. Cekem bychbten kopec i sjel.Prosim poslete mi penize na celodeni permanentku, nebo aspon bodovku.

  • anonymní uživatel Daniel (dan.daniel.dz (a) gmail.com) 7.1.2020 v 22:58

    nezkusis, nevis.... ale tohle? Asi spis zmenit sponzora

  • anonymní uživatel pps 8.1.2020 v 9:43

    Tohle už mi taky přijde trochu za hranou. Veřejné sbírky víček z pet lahví na operaci pro ochrnutýho pepíčka... no budiš. Ale veřejně žebrat o podporu na to, aby sis zaplatil letenku a startovný v závodě v enduru na jiným kontinentu? Jako vážně? Panové, jak už bylo napsáno níže... když na to nemám, tak buď musím ještě došetřit, změnit sponzora, nebo to nedělám. Ale takhle veřejně? :-D Tímhle jsi u mě hodně klesnul, Přemku.

  • anonymní uživatel kolomaz 8.1.2020 v 9:44

    Ta podpora české scény je fakt tragická, mužeš být dobrý jak chceš ale když prostě nemáš keš tak si můžeš akorát tak zatleskat. Sponzoři ti dají tak maximálně energeťák a ponožky se svým logem :D ..Musís hledat sponzory asi jinde Přemku nežtady u nás. Nebo přes den makat a po večerech trenovat, o vikendu závodit, žit v kombíku a cpát se konzervama :D

  • anonymní uživatel Ádoš (raziel87 (a) seznam.cz) 8.1.2020 v 12:10

    Spíš je ostuda, že tohle sponzoři nezamáznou. Přemek Tejchman se řadí mezi špičkové jezdce a tyhle výdaje by měl řešit nějaký (u nás nefunkční) svaz, alternativně soukromý sponzor, který si spočítá výhody/nevýhody aktivní a drahé podpory P.T.

    Ostuda je, že kluk který na to fyzicky i hlavou má, se nakonec kvůli nezájmu sponzorů uchýlí k "výčkům pro Aničku s leukémií".
    Nebo se na slavné sponzory vys*at - dres, pár dílů, bezplatný servis a pár jiných pičovinek, co ve finále vlastně nic nestojí, ale
    sponzor se hrdě uvede do marketingové "výroční zprávy" za to pachtování evidentně moc nestojí.

    Hodně zdaru na kopci a při shánění sponzorů

  • anonymní uživatel Q 8.1.2020 v 12:32

    holt když nekupujete ty Qarony, tak neni na cestu za louži ... měli je prodávat daleko dráž :)

  • anonymní uživatel Bingo bongo 8.1.2020 v 15:47

    Loni byl díky startupu v Chille žíla a nikdo tu nepitchoval ..to bude spíš averze vůči Premovi

  • anonymní uživatel Zbyněk 8.1.2020 v 16:50

    Zkus třeba chodit do normální práce a neponižuj se takovou žebrotou, když si chceš zaplatit dovolenou :D Proč si každej kkt, kterej umí trochu jezdit na kole myslí, že do něho bude hned někdo sypat rohem dolem? Za prachy od druhých to by závodil každej, ale za svoje už to taková hit párada není, co?

  • anonymní uživatel whatever 8.1.2020 v 20:16

    Nestacim se divit jaka sbirka komentaru se tady sesla. Premka neznam, ale aspon ma na to jit si za svm snem. To je o dost vic, nez se ukajet u zavistivejch komentaru jako tahle sbirka loseru tady. Jestli tohle je prurez ctenaru Dolekopu, tak potes koste.

  • anonymní uživatel kolomaz 8.1.2020 v 21:42

    to whatever:
    no jestli ctes komenty na dk poprvé tak te chapu :D

  • profilová fotka David 8.1.2020 v 22:32

    podpora enduro se v prdel obrací, a začalo to elektrokolama :-)

  • anonymní uživatel Knedlik (xefta (a) seznam.cz) 8.1.2020 v 22:37

    Zbyněk Ty a tobě podobní, je neuvěřitelné co tady dokážete napsat. O co vám jde?

  • profilová fotka David 8.1.2020 v 22:48

    www.startovac.cz/...

  • anonymní uživatel Frc 9.1.2020 v 7:52

    2 whatever: No evidentně na to nemá, kdyby měl,tak si za ním jde...

  • anonymní uživatel Matthew 9.1.2020 v 10:45

    Tak hlavně že má tovární podporu Qayronu, který se všude prezentuje, jak jsou super, ale závod svému TOP riderovi nezaplatí..

  • anonymní uživatel Martin 9.1.2020 v 16:37

    Remcalové a hejteři.

    Ach jo, že já ty komentáře čtu. Jsme fakt národ závistivých a nepřejících jedinců, co mají potřebu se ke všemu vyjádřit, všechno okomentovat?

    V tom našem malém Českém rybníčku, asi není v Enduru člověk, který by mohl říct, že ho enduro plně uživí, že by někdo dostal peníze na sezonu může říct asi pár jedinců (možná nikdo?) a když, tak to asi není na nějaké vyskakování. Jezdit si ty naše "lokální" závody, co se vlastně prezentují tak, že to vlastně ani závody nejsou, spíš setkání kamarádů při pivu a buřtu (myslím Enduroserie.cz), to asi v pohodě jde s nějakou drobnou podporou od sponzora, ale pokud se člověk chce někam posunout, být vidět, doufat, že by mohl padnout dobrý výsledek a někdo si ho všimnout, musí chtě nechtě vyjet ven. A kam jinam než na EWS. Evropské závody EWS jsou finančně ještě dejme tomu v pohodě (i když jen startovný na EWS je lehce přes 5.000,- za jeden závod), mimo Evropu už je to trošku jiný rozpočet.

    Nevidím důvod, proč by Přemek nezkusil využít Startovač a požádat komunitu o pomoc?

    Kdo mu to nepřeje, stačí se zdržet komentářů a ne jenom hejtkovat. Pomůžeš tím čemu? Nasereš sám sebe a ulevíš si tím, že to napíšeš? Nebo co jsi dokázal ty? O co jsi se pokusil, kam jsi se posunul?

  • anonymní uživatel modryorangutan 9.1.2020 v 20:03

    tyvoe hoši co to je? To máte všichni krámy, že jste tak frigidní, nebo to tu už kompletně obsadili internetový trollové? Přemek by určitě o něco takového nežádal, kdyby měl jinou možnost, jak se tam dostat, zřejmě ho nejdřív poslal do pr.. Kvajron a když si to chtěl zaplatit ze své kapsy, tak se zase ozvala rodina. Naprosto chápu, že požádal komunitu o podporu. Ty komenty jsou fakt hnuj a pouze doufám, že neodráží objektivní smýšlení v ČR bike komunitě, ale pouze názor pár vyšinutých jedinců...

  • anonymní uživatel Yarmil Mrtka 9.1.2020 v 20:33

    e tak, svoboda slova znamená, že každej píčus, včetně mě, může plácat co chce (a ještě se k němu můžou přisrat další), nezbývá než se s tím smířit. Halt spousta šikovných a našláplých borců každej den doklape do hokny, aby byli schopni držet živobytí a ještě ulít kačku na ty přestřeleně drahé kola a komponenty. Takže se nedivím, že to někomu nejde pod nos. Každopádně Přemkovi přeju ať mu to valí a koukám přispěvatelé se našli, tak to snad klapne a esi jo, tak těhle fundraisingů bude přibývat, páč kdo by nechtěl - à propos mohli bysme se složit na další telenovelu na Trophy of nations.

  • anonymní uživatel smety.lbc (smety.lbc (a) seznam.cz) 9.1.2020 v 21:01

    No to čumím,co je to tady za ubožáky. Je mi smutno z týhle český scény. Samý remcalové. Zrovna Přéma to aspoň bikový komunitě vrací tak,že každoročně pořádá závody Trutnov trails ,kam mu přijedede kolem 400 lidí a vy nejste schopný akceptovat to,že se chce posunout někam dál. Chjo. To je teda úroveň .

  • anonymní uživatel Tomáš 9.1.2020 v 21:17

    No vidíš Přémo, jdi jezdit za Gigantic a on ti to Smety zaplatí. On každý vidí tu ubohost jinak no. Někdo v žebrání, někdo v remcání. Tisíc lidí, tisíc chutí. Takže nasrat.

  • anonymní uživatel koště (koste (a) seznam.cz) 10.1.2020 v 14:45

    Dle mého názoru je to velice špatně myšlené od tohoto jezdce. Nemá na to peníze a přesto chce na závody. Já se ptám co dělá pro to , aby peníze získal ? Tedy kromě toho, že si spustil nějaký startovač ? Leží doma a čeká, až mu někdo pošle peníze ? Jako Vážně ? Do fabriky asi nepůjde, produktivní nijak není, tak ať udělá nějaký kemp nebo cokoliv a na rovinu, řekne, že si chce vydělat na závody. V takovém případě klidně přispěji( na takový kemp bych klidně jel) . Může pořádat soukromé lekce cokoliv.. Ale nezlobte se na mě, ale drze si říct o peníze a ležet doma ? To je hnus ! Děsná doba, líný a chtějí všechno zdarma. On jako chce posunout republiku dál ? proč ti mám plnit sen ? sní děti a zoufalci. Pokud něco chceš musíš si za tím jít a něco pro to dělat. A nakoupit čínské rámy a tady je osadit a prodávat jako české kola je málo hochu. A ti co tě tady podporují ? další příživníci, ale tohle má limity a až budou naplnění tihle co škemrají a ti co je podporují nebudou jednou mít víc co dát, jsou zvyklý jen brát nic pro to neudělat. Na tom pak budou profitovat ti, kteří něco tvoří, budují na nich pak budou a vlastně už jsou závislý tihle lemplové a vyžírkové.. Jen tak dál. Vy budete ti co mi budou míchat maltu na baráku pro pár peněz !

  • profilová fotka Vrana 10.1.2020 v 14:57

    to koště > ses nám tady kráásně vidlácky rozpovídal
    kdybys místo těch sraček cos vyplodil radši rozklikl ten startovač tak víš, že tam nabízí i lekce ježdění
    každopádně je na každém jestli ho podpoří nebo ne, takže tyhle postoje absolutně nechápu

  • anonymní uživatel koště (koste (a) seznam.cz) 10.1.2020 v 15:06

    Vráno vysvětli mě vídláckej názor ? Jaký to má parametry ? Ať to nabízí mimo tuhle šaškárnu, proč mě to tady cpou ? Došlo ti to do toho města ? do tvého prázdného panelákovéhu životu ?

  • profilová fotka Vrana 10.1.2020 v 15:23

    cejtim z tvyho příspěvku mindráky a nejspíš neopodstatněnou zášť
    běžím se rychle srovnat do fabriky na pás, abych byl produktivnější

  • anonymní uživatel koště (koste (a) seznam.cz) 10.1.2020 v 16:00

    co všechno vycejtíš ještě z mých slov ? Moc hulíš. Nebo ty taky taky jeden z těch influlencrů ? Za plechovku birela nebo trička děláš šaška ?

  • anonymní uživatel smeták 10.1.2020 v 16:28

    ví někdo co je to ten influlencer? a taky kde seženu tričko v plechovce? diskuze na dolekopu mi rozšiřují obzory

  • anonymní uživatel smeták 10.1.2020 v 16:45

    taky tu padla zmínka o tom, že kola jsou dražší a dražší, vzhledem k tomu, že jsou tady lidi, co vědí všechno o všem (koště, ICE, Ádoš), tak bych si tu nechal vysvětlil, proč kolo o váze cca. 15kg stojí stejně jako motorka, která používá stejné materiály, stejnou technologii odpružení, je na ní 10x více materiálu (váhově), je konstrukčně výrazně složitější, musí se homologovat pro silniční provoz, musí se pro ní vyvýjet a vyrábět daleko složitější pohonné ústrojí a motor atd atd... holt mám poslední dobou docela tísnivej pocit, že když dávám 100 šlupek za těch pár svařenejch "hydroformovanejch odlehčovanejch trubek z nejlepší AL slitiny" čti: "hliníkových jeklů ze stejnýho matroše jako ešus či plechovka od piva" s nevkusnýma polepama, že kupuju docela předraženej produkt.. očekával bych, že z té nehorázné marže, o co mě výrobce obírá, alespoň dokáže zaplatit slušnou kariéru pár závodním jezdcům skrz sponzoring, zřejmě né v ČR...

  • anonymní uživatel Koště (Koste (a) seznam.cz) 10.1.2020 v 17:17

    Smetáku: nerozumíš psanému slovu ? Je tam plechovky NEBO tričko ! Tak ti fakt rozšířím obzor nebo
    Jazyk
    Sledovat
    Editovat
    čeština Editovat

    výslovnost Editovat
    IPA: [nɛbɔ]
    nebo? • info
    spojka Editovat
    význam Editovat
    souřadicí spojka, spojuje věty v poměru slučovacím, bez čárky
    Vsaď jeden nebo klidně i dva sloupce.
    souřadicí spojka, spojuje věty v poměru vylučovacím, s čárkou před
    Peníze, nebo život!
    Buďto s tím hned přestaneš, nebo si následky přičti sám...
    Koukej hned poslechnout, nebo si mě nepřej!
    (archaicky) neboť, protože, jelikož
    Chopiž se učení, nepouštěj, ostříhej ho, nebo ono jest život tvůj.[1]

    Influencer
    Význam a původ slova influencer má původ v anglickém jazyce a je odvozeno od výrazu influence (vliv). Slovo influencer popisuje jednak jev, skutečnost či záležitost, mající určitý vliv a dopad na danou situaci. Druhý význam influencera je vlastní člověku, jenž má určitý vliv, čili svými názory, postoji a myšlenkami dokáže působit na druhé lidi (uživatele, zákazníky…). Influencerem může být kupříkladu osobnost z veřejného života (tv herec, politický činitel, moderátor apod.) nebo člen různých skupin a komunit. V současném prostředí virtuálních komunikací se prosazují také nezávislí influenceři, kteří svou popularitu a tím i vliv získávají především pomocí sociálních sítí (Facebook, Twitter, LinkedIn) nebo různých blogů (webových stránek prezentující hodnoty, názory a postoje jedince). Zvláštním druhem osobnosti je tzv. informal inluencer, též nazývaný jako skrytý influencer. Jedná se o zaměstanance podniku, který má vliv na své kolegy a spolupracovníky. S jeho pomocí může management podniku čelit různým vnitropodnikovým hrozbám a náladám. Tento influencer (nemusí se nutně jednat o jednotlivce) může být původcem pozitivních změn, nebo může naopak pomoci předejít nežádoucím změnám. Jeho vliv spočívá zejména ve schopnosti podporovat své kolegy, vytvářet dobré pracovní a společenké vztahy a tímto i posilovat morálku a víru v budoucnost firmy.[1].

  • anonymní uživatel Koště (Koste (a) seznam.cz) 10.1.2020 v 17:28

    Smataku vysvětlím , udělám studii , ale to bys musel zaplatit. Můj čas , kdy přemýšlím či studii něco stojí

  • anonymní uživatel lopata 10.1.2020 v 17:59

    influencer neni influlencer

  • profilová fotka mutyfu 10.1.2020 v 19:44

    Mír a lásku...

  • anonymní uživatel PTBack 10.1.2020 v 21:07

    Koště: notyvole...

  • profilová fotka David 10.1.2020 v 21:14

    "...... Jmenuji se Přemek Tejchman , Mám spousty sponzorů a podporovatelů, kterých si velice vážím a díky nim můžu závodit okolo komína :-) Snad po přečtení všech komentářů , tě sponzoři a ostatní přehodnotí, a přisypou ti něco více do kasičky. Ještě zkus reklama rádio, polep si svoje auto, jdi do obchoďáků rozdávat propagační letáky na cestu atd. je toho asi dost co dělat. Kdo má nějaké peníze navíc tak , proč ti vlastně nepřispět, když jak říkáš budeš i reprezentovat CR tak doufáme , že se objeví někde vlajka znak symbol.
    Asi to bude nejvíce komentovaný článek. Líbil se vám článek? Podpořte d:key koupí propagačních předmětů. Díky! vždyť je to normální podporovat.

  • anonymní uživatel Davlos (beershow (a) seznam.cz) 11.1.2020 v 9:44

    Proč mam pocit, že tyhle český enduro hvězdy produkujou jednu trapnost za druhou? Čekal sem, že bude požadovat tak půl míče a tomu klukovi chybí 70 000???

  • anonymní uživatel Ádoš 11.1.2020 v 11:05

    2 smeták

    ber to z tý lepší stránky - před 20 lety stály kola taky sto litrů a průměrná výplata byla asi 10 000kč, no a taky jsme jezdili. Prostě jsme ty prachy někde sehnali, protože mít Palmerovu elektrickou kytaru bylo pro študáka porno. Dnes je kupní síla v ČR daleko silnější, tak už tvoje kritika tolik neštípe. S touhle logikou můžeš bejt rozčarovanej i z toho, že high-end grafická karta stojí 30 000kč, přitom je dělaná z podobnejch tištěnejch spojů, stejnou výrobní technologií, ve stejný fabrice, jako slabší bráška z nižší střední třídy za 5000kč.

    Moc nechápu ty hejty tady, až budete jezdit z kopce dolů stejně jako Přéma Tejchman, tak pak mudrujte. Respective, chápu že mudrujete
    nad situací se sponzoringem sportovců, ale moc nechápu, proč si berete do huby samotnýho jezdce. Aktivně jezdit a někam se posouvat
    v mezinárodnim přesahu a přitom dělat HPP, nedejbože ještě živit děti s holkou na mateřský jde - spíš nejde.
    Takže buď se zakousnout a ještě to pár let dát v plnym tempu a uskrovnit se v osobnim životě a zábavě, nebo skončit u hobby ježdění pro radost, jako to má nakonec drtivá většina 30+.

    Good luck, jezdíš moc pěkně....a z keců si nic nedělej

  • anonymní uživatel Pan Krok 11.1.2020 v 13:49

    Je smutné že lidi co dřou a mají výsledky nemají dostačnou podporu od sponzorů a musí to řešit takhlen. Proč to v cizině jde a tady né??

  • profilová fotka Vencik 11.1.2020 v 17:43

    dolekop děti jsou zpět!!!! ikdyž o deset let starší :D :D

  • profilová fotka Josef 11.1.2020 v 21:29

    Plnit si sen v 31 letech, to už chce odvahu, jaké jsou ambice? Není lepší si honit triko tady u nás na enduro sérii ? Kam to jde posunout po asi deseti letech profesionálního sportování, da to možná 10 míst ve světě ?

  • anonymní uživatel PTBack 11.1.2020 v 22:17

    Josef: 31 let je ideální věk. Pokud máš ambice a baví Tě to. Vytrvalostní parametry se s věkem zvyšují, spíš ustupuje výbušnost ale v 31. Jsi na vrcholu sil. Plus zkusennosti a o technice se asi není třeba bavit.

  • anonymní uživatel Leker 12.1.2020 v 6:21

    ahh Davlos tady sipe zas ty svi pivni moudra:)))

  • anonymní uživatel Honza 12.1.2020 v 9:22

    A jak to, ze jini z Cech EWS jezdi? Vojta Blaha, Cizinsky, Drengubakova, ted pojede i Matej Charvat... kde oni na to berou penize? (no flame, jen mi tahle otazka naskocila) A jako fakt mu BP Lumen (delaj Qayron, ne?) nemuze prisypat prachy na to, aby mohl reprezentovat znacku na EWS?? To bych skoro premyslel nad tim zmenit sponzora... Premovi preju, at se tam dostane a lepsiho sponzora a nemusi delat takovyhle veci...

  • anonymní uživatel Pepa 12.1.2020 v 20:51

    2Honza první si nastuduj startovku na příští rok, na mimoevropskejch závodech ze 4 jmen co jsi vyjmenoval startuje jen jeden. Se sponzoringem je to tu fakt bída. Přéma je určitě ještě ten co má jeden z nejvíc.

  • anonymní uživatel Honza 12.1.2020 v 21:22

    to Pepa: ok, to jsem nevedel...ok. Nicmene pokud se tady bavime o 70 tis., tak si myslim, ze sponzor by nemel mit problem to zatahnout, kor dovozce a vyrobce kol...

  • anonymní uživatel F 14.1.2020 v 19:50

    Tohle je malej svet, ceska kotlina. Quaker nebo jak se to jmenuje, nezajimaj nejaky zavody v Chile. Oni neprodavaj tam a neprodavaj ani nikde jinde, snad krom CR. Takze nejaky cover ze zavodu v zahranici, to jsou vyhozeny prachy v jejich marketingu. Prema to zkousi nejak, kazdej z nas ma nejakou cestu. Me tohle sympaticke neni, ale mozna toho hatu uz bylo hodne. Kazdej z nas at to dela jak uzna sam za vhodne.

  • anonymní uživatel Jakub (krpes.j (a) gmail.com) 15.1.2020 v 13:43

    At ho podpori trail guidi aspon nebude jezdit sam a prida se :DD tpc
    Horsi jak Cizinskej... death of czech biking

  • anonymní uživatel Bingo bongo 15.1.2020 v 18:12

    Tvl koště...Nomen omen

  • anonymní uživatel Sunshine 29 (panther29 (a) seznam.cz) 16.1.2020 v 0:51

    Bez urážky - máme xx kvalitnějších jezdců, jen holt zrovna nejezdí tu naši nóbl kvalitní Enduroserii. To že jí někdo vyhraje (což má cenu podobně jako neckiáda v Horní - Dolní) a zrovna se neprodalo dost (jestli vůbec něco) z peckový řady posledního výkřiku Hi- tech bikový řady Kvajronu (retro geo žije) a za cenu lidovou, jak jinak - pošleme mu ty prachy!!! Jinak jezdím dobře, rád a chtěl bych na dovču do Chorvatska. Dík.

  • anonymní uživatel Koště (Koste (a) seznam.cz) 16.1.2020 v 8:56

    Cizinsky ten nám taky děla pěkný jméno. Jak urážel ty dvě ženský a ještě si to dá na fb ? Tomu bych jako sponzor nedal ani samolepky . Pro hospodský povaleče je čižinsky a tenhle škemral ok , ale na Evropu nebo svět to není. Tam jsou fakt sportovci a mají účtu a pokoru. To tady fakt není

  • anonymní uživatel Mára 16.1.2020 v 14:26

    Sunshine 29 (panther29 [zavinac] seznam.cz): Jmenuj? Díky.

  • profilová fotka Kafičko 16.1.2020 v 21:40

    No to sem zas udělal blbost že sem si přečetl ty komenty-tak kluk kterej chce ve světě prodat ze sebe co v něm je a protože na to prostě neschrastí chechtáky a poprosí touhle cestou tak tady do něho takhle šijete?Každej není tak schopnej managéros aby tohle pokryl.Není to fér.To si za těma bludama co tady v některejch komentech přispíváte asi moc nestojíte když tam ani neuvedete svoje jméno (jako skutečný) natož fotku maximálně xxx yyy :-( Není mi něco při srsti na to přispět tak na to nic nedám ale nemusím to hned komentovat jak ten největší chytrolín-jasně-je možný že tam Přemek to nejlepší ze sebe prostě neprodá ale zkusil to.
    Nemám žádnýho sponzora-jako já-chodím se normálně vykořisťovat a taky mě ty moje vysněný bajkový ekšn v It a všude jinde přivádijou do situací to uživit.I o tomhle projektu sem uvažoval ale co bych tam nabídnul-max že mě to baví a že bych tam byl asi nejstarší dement-ale nenašel sem na to odvahu.On ji našel a to není málo jít takhle se svou kůží na trh-jít takhle na pranýř ;-)

  • anonymní uživatel Koště (Koste (a) seznam.cz) 17.1.2020 v 7:08

    Co všichni mate s tím , ze jsme tu jako anonym ? !!!! Co ti jako pomůže ze budeš znát můj ksicht a znát moje jméno ? Názor budu mít furt stejný ! Nebo si mě jako chcete najít a dat mě do drzky ? Mám mít strach ? Tak jen par písmen - ZP + CZP 10C furt u sebe. Jediný důvod ze mě nebaví vyplňovat blby formuláře s jménem apod pak si pamatovat hesla ! Takže názor je stejný přesto ze je nesmyslný nick ! Pokud vám vadí cizi názor a pohled na situaci tak nevystupuje veřejně !

  • anonymní uživatel Michal Drtina (drtina.hk (a) gmail.com) 17.1.2020 v 8:08

    Vždycky jsem si myslel, že je to jen taková pomluva, že DHčkáři jsou bezmozci, ale něco na tom asi bude.
    Přémovi fandím a že chce získat peníze touto cestou mě vůbec neuráží.

  • anonymní uživatel DD 21.1.2020 v 11:06

    vic komentu, prosim, viiic :D

  • anonymní uživatel modryorangutan 24.2.2020 v 19:04

    Vím, že je to starý článek, ale "koště" tady vyhrožuje, že má zbraň czp 10c stále u sebe, neni to už trochu moc? Takove ip adresy bych bez milosti banoval, bejt admin.. jinak Prema pěkně na Andes Pacifico zajel, hejterum sklaplo asi, teď ještě to endůro..

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí