Divadelní hra Dva nahatý chlapi, bláznivá komedie kontroverzního francouzského autora Sébastiena Thiéryho, spojila nejenom herecky čtveřici umělců ve složení Martin Zounar (52), Martina Randová (48), Daniela Šinkorová (47) a Martin Kraus (36). Podle všeho je pojí i velké přátelství! Jak Randová, tak Šinkorová totiž oslavily koncem prosince narozeniny, a kde jinde by oslava měla pokračovat, než na prknech, která znamenají svět?

„Neptejte se, kolik nám s Martinkou bylo, to nestojí za řeč. Ale zeptejte se, JAKÉ to bylo!!! Byly to jedny z nejhezčích narozenin na jevišti, jaké jsem kdy zažila! Děkuji moc, kluci naši zlatí, za úžasné překvapení a taky za fantastický dárky! Myslela jsem, že mne štěstím klepne pepka!“ jásala Šinkorová na instagramu a ihned se pochlubila, čím jí její kolegové udělali radost: Nádhernými květinami a luxusním šátkem známé módní značky. Podobný dostala také Randová, akorát ve světlejší variantě.

Tuhle skupinku mimochodem spojuje i práce na jiném projektu: Daniela Šinkorová před mnoha lety začínala v prvních dílech seriálu Ordinace v růžové zahradě, Randová se Zounarem ve „dvojce“ tvoří partnerskou dvojici Heluš a Boba. Jediným, kdo se v tomto nekonečném seriálu TV Nova ještě neobjevil, je „český Belmondo“ Kraus. Lékaře si zahrál ale třeba v seriálu Svatby v Benátkách, kde mu byla svěřena role zubaře.

Je jen otázkou, zda by herci, co na televizních obrazovkách ztvárňují odvážné lékaře, skutečně dokázali zasáhnout, kdyby jednoho z nich přece jenom na pódiu postihl ze vší té radosti infarkt...

VIDEO: O 10 let mladší: Moderátorka Martina Randová: Kolik jí naměřili podkožního tuku?

Video
Video se připravuje ...

O 10 let mladší: Moderátorka Martina Randová: Kolik jí naměřili podkožního tuku? TV Nova

Fotogalerie
59 fotografií