Hlavní obsah
Článek

Kdo by zapomněl na živého Kena Rodriga Alvese (40)? Ten je však minulostí. Po letech, co hledal vlastní identitu, se z něj stala žena. Proměna ji ale málem stála život, jak svěřila v pořadu This Morning.

„Měla jsem jít k psychiatrovi, ale místo toho jsem si sama naordinovala hormony. Jednou jsem byla na večírku, popíjela drinky a najednou jsem se probudila v nemocnici," uvedla Roddy, jak si nyní říká.

Jako žena žije poslední tři měsíce a důrazně varuje ostatní, aby nenásledovali jejího příkladu. „Neberte si léky sami, jděte raději k doktorovi,“ doporučuje.

Jako Rodrigo utratila za změnu zevnějšku téměř 18 miliónů korun. „Snažila jsem se hodně být mužem, ale nešlo to, protože jsem nebyla šťastná. Lpěla jsem na plastikách, protože jsem ve skutečnosti chtěla být ženou. Trpím dysforií genderové identity, se kterou se nyní léčím.“

Roddy také přiznala, že lituje většiny zákroků, které v minulosti podstoupila. „Lituji, že jsem si nechala udělat falešné břišáky a svaly na rukách. Kéž bych tehdy našla sílu a navštívila psychiatra, který by mi pomohl,“ svěřila.

V žádném případě prý nepochybuje o tom, že je ženou. A stále ji ještě čekají nějaké operace. „Nechám si zvětšit prsa a čeká mě operace hlasivek. Za rok pak podstoupím operaci intimních partií.“

Přiznala také, že když si v minulosti nechala vyjmout čtyři žebra, bylo to kvůli proměně v ženu. Dále uvedla, že v dětství, zhruba do sedmi let věku, neznala rozdíl mezi chlapcem a dívkou a nosila matčiny šaty. Dnes je se svou identitou prý konečně smířená.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám