Thiem rozšířil trenérský tým. K Massúovi doplnil krajana Mustera

8. 1. 2020, 10:34
Aktuality 13
Rakušan Dominic Thiem doplnil svůj trenérský tým o krajana Thomase Mustera. Někdejší první hráč světa byl na nynějším ATP Cupu na Thiemovo přání kapitánem Rakušanů a na základě posledních zkušeností se dohodli na širší spolupráci v tomto roce. Vítěz French Open z roku 1995 se Thiemovi bude věnovat 20 týdnů v roce, hlavním trenérem světové čtyřky zůstane Chilan Nicolás Massú.
Profily hráčů
Thomas Muster a Dominic Thiem

"Společný trénink se nám velmi dobře dařil. Mám pocit, že mi může pomoct a posunout mě. Je to jediný Rakušan, který vyhrál grandslam, a to je můj velký cíl," řekl dvojnásobný finalista Roland Garros Thiem v rozhovoru pro ServusTV.

"Dohodli jsme se, že 20 týdnů půjdeme společnou cestou," doplnil dvaapadesátiletý Muster. Jeho nejúspěšnějším povrchem byla stejně jako v Thiemově případě antuka, na níž získal drtivou většinu ze 44 turnajových titulů. V roce 1996 vedl šest týdnů světový žebříček.

"Dominic umí rychle zapracovat nové věci. Od nikoho jiného bych nabídku nepřijal, a že jsem jich v minulých letech několik měl. Těším se, až mu budu nápomocen na nejdůležitějších turnajích, a snad mu moje zkušenosti pomohou. Budeme na tom pracovat společně s Nicolásem Massúem, myslím, že se budeme dobře doplňovat a Dominic z toho může vytěžit maximum," řekl Muster.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

13
Přidat komentář
smazaný uživatel
rakusan s tym melirom vyzera ako z backstreet boys
Reagovat
Carloss
jenom tak pro zajímavost: Muster s Thiemem hrál dokonce i soutěžní zápas. :) - https://www.youtube.com/watch?v=2S82TdIsOQ8
Reagovat
Krisboy
Musterův "slavnej" návrat na tour. Ale tohle je fakt pěkná perlička, Dom hrál tenkrát svojí první profi sezónu a spláchnul Krále jako flusanec. Možná si Thomas tenkrát řekl: sakra, tenhleten ušiplesk je nějakej dobrej, nějak to nestíhám :D
Reagovat
Carloss
Thomas byl svého času můj oblíbený tenista. zarputilej hráč kterej nedal žádnej míček zadarmo. při ATP cupu jsem ho sledoval a ta energie v něm pořád je.
Reagovat
Marduch
přesně tak, antukový démon devadesátek..
Reagovat
Marduch
Dom neponechává nic náhodě..v nejlepších letech, tahle sezona by mohla být jeho..
Reagovat
Mantra
zatím nevypadá, však ta hra je nevýrazná, s HUrkaczem se trápil - a to by chtěl slam...
Reagovat
smazaný uživatel
Ten melír je otrasný, Dom nemá 20 a mal by sa k tomu aj adekvátne správat.
Reagovat
Marduch
"Nice hair my friend? You look like a pineapple", Fognini commented :D
Reagovat
tommr
hlavně to hezky pasuje k těm jeho plachtám co má místo uší ... :)
Reagovat
Krisboy
King Of Clay se vrací :)
Reagovat
smazaný uživatel
Mě ta Thiemova účast na French Open připomíná postupné dobývání pevnosti.

Je jenom otázka času, kdy mu to vyjde. Letos už získal ve finále i set, ale doplatil na únavu zapříčiněnou chybou organizátorů. Pokud letos nebudou soupeři nadržovat, tak může vyhrát. Přeju mu to.
Reagovat
turista
Je to možný. Už to na RG chce změnu.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist