Společnost Virtu Cycling získala 33% podíl ve firmě vlastnící licenci týmu NTT. Virtu Cycling patří Bjarnu Riisovi, Larsi Seierovi a Janu Bechu Andersenovi. Virtu Cycling dříve provozovala ženský profesionální celek pod stejným názvem a mužský kontinentální tým WAOO. Ty ale zanikly a Riis a jeho společníci se nyní angažují v NTT. Týmu zůstává název i hlavní sponzor. Zároveň NTT posílí dánský cyklista Michael Carbel, doposud jezdící za Virtu/WAOO.  

Sám Bjarne Riis se stane týmovým manažerem se zaměřením na sportovní rozvoj. Stejnou práci dělal ve svých předchozích týmech (kde byl zároveň generálním manažerem a majitelem, dokud tým neprodal Olegu Tinkovovi) a dosáhl vítězství na větších závodech s Fabianem Cancellarou, Carlosem Sastrem, Albertem Contadorem, Ivanem Bassem a dalšími jezdci. V týmech Saxo Bank a Tinkoff vedl také Romana Kreuzigera, se kterým se opět setká v NTT. 

"Tohle je velká chvíle pro naši organizaci Virtu Cycling. Jsem nadšený z nového partnerství a jeho potenciálu. Věřím, že společně vytvoříme jeden z nejlepších cyklistických týmů, založený na technologiích, v kombinaci s našimi dlouholetými zkušenostmi s WorldTour,"  řekl Bjarne Riis pro týmové stránky.

"Máme za sebou několik plodných schůzek s Dougem Ryderem o budoucnosti a potenciálu týmu. Těším se na naši spolupráci, až převezmu vedení sportovní sekce. Doug má můj obdiv za to, co vybudoval a dokázal. Původně kontinentální tým dostal až do WorldTour. A za podporu nadace Qhubeka. Věřím, že společně tým dostaneme na další úroveň a všichni - závodníci i personál - budou chtít být součástí týmu." 

Doug Ryder zůstává ve své pozici nejvyšší šéfa týmu NTT. O sportovních věcech ale bude rozhodovat Riis. Ryder sice dovedl původně malý jihoafrický tým až do WorldTour, ale zde se většinu času trápí a patří k nejslabším. Pod vedením zkušeného manažera Riise by se tým měl zvednout. "Dnešek je důležitým dnem v historii týmu. Zkušenosti a schopnosti, které nabízí Bjarne Riis budou velmi důležité. Z tohoto partnerství bude těžit celý tým a pomůže nám to dosáhnout velkých výsledků, které přitáhnou pozornost veřejnosti k našim sponzorům, na náš způsob práce a hlavně na naše zapojení v podpoře nadace Qhubeka. Dánská cyklistika je velmi silná a věřím, že nám to pomůže stát se jedním z nejlepších týmů. To je naše ambice," říká Doug Ryder. 

Japonská společnost NTT zůstává titulárním sponzorem, ale to by se podle zákulisních informací mohlo změnit už příští rok v létě. Podle dánských médií jedná Riis a jeho společníci se společností Velux. Známý výrobce oken by měl převzít financování týmu před Tour de France 2021.