Na Kate je téměř všechno dokonalé. Vzdušný účes, vybraný šatník i výstavní figura.

Genetika

Při pohledu na Carole Middleton je jasné, že z velké části vděčí Kate štíhlé postavě genetickému základu. Ani její sestra Pippa nemá s nadbytečnými kilogramy problémy a už pár měsíců po porodu syna Arthura se vystavovala v plavkách v Karibiku. Vévodkyně sice neběhá maratony a neholduje triatlonům, ale dodržuje přísnou Dukanovu dietu. V té se našla i její matka, která shodila pár přebytečných kil před svatbou v roce 2011.

Stres

Tři rošťáci nedopřejí vévodkyni chvilku klidu. Kate má sice po ruce tým chův a pečovatelek, ale po vzoru princezny Diany se snaží většinu péče o děti zvládnout sama. Odbíhá jen v situacích, kdy si to žádá královský protokol.

Být členem královské rodiny není med, musí reprezentovat a na bedrech ji tíží spousta charitativních projektů, které podporuje. Mimo povinnosti musí bojovat i s pomluvami a drby, které se ani jí nevyhýbají. Už mnohokrát musela dělat hluchou, když se spekulovalo o princově nevěře.

Princ v kuchyni

Nedávno se svěřila, že princ William ji sbalil na své kuchařské umění. Zkoušel to přes boloňskou omáčku, ale byla-li tak lahodná, že mu neodolala, už neprozradila. Nyní už se princ specializuje jen na čaj. V jeho vaření dosáhl mistrovské úrovně. Jídlo si musí vévodkyně připravovat výhradně sama.

K snídani mívá smoothie ze špenátu, koriandru, spiruliny, zelí a matcha čaje. Během dne nepohrdne gazpachem, melounovými saláty nebo tabboulehem. Nejoblíbenější je však ceviche. Marinované rybí maso v limetkové omáčce ale není pro každého. Když už vaří pro celou rodinu, většinou připravuje pečené kuře a ostré kari, které si zamilovala během svého prvního těhotenství.

Mimo to vévodkyně je Kate neustále v pohybu. O tom se přesvědčte v bohaté galerii plné momentek. Nebojí se fotbalu ani slaňování.