Ocenění „8K QLED TV Gold Award“ pro TCL X91 na veletrhu CES 2020

TCL Electronics (1070.HK), jeden z hlavních hráčů na poli výroby televizorů a firma s vedoucím postavením na trhu produktů spotřební elektroniky, získala na probíhajícím veletrhu CES 2020 vrcholné ocenění udílené společností International Data Group (IDG). Významné pocty v podobě ocenění “8K QLED TV Gold Award 2019-2020” se dostalo prémiové řadě televizorů TCL X91. Toto ocenění dokládá vysokou konkurenceschopnost produktů TCL a důraz, který tato společnost klade na uvádění inovativních technologií.

Udílení cen proběhlo v rámci akce the Global Top Brands Award Ceremony sponzorované společností IDG, která se konala 8. ledna 2020 v hotelu Wynn & Encore, Las Vegas, Nevada. Porota složená z mezinárodních odborníků a zástupců významných médií rozhodla o vítězích a brala současně na zřetel odlišné aspekty jednotlivých značek. Držitelé ocenění museli prokázat svoji sílu a doložit, že ve svém odvětví stojí na čelních pozicích.

“TCL napomáhá svými inovativními technologiemi žít život chytřeji a je nezlomná v tom, že poskytuje svým zákazníkům po celém světě ten nejlepší zážitek ze sledování televize,” říká Kevin Wang, CEO společností TCL Industrial Holdings a TCL Electronics.

Produktová řada X91 je nejnovější model televizí QLED ve vlajkové flotile řady X. Tato řada poskytuje uživatelům prémiové zážitky, které se opírají o průlomové technologie zobrazovacích panelů. Televize X91 QLED TV bude na evropský trh dodávána ve velikosti 75 palců, využívá technologii Quantum Dot, má rozlišení 8K a Dolby Vision® HDR. TCL X91 využívá technologii Local Dimming, která podporuje přesné ovládání podsvícení a garantuje vylepšený kontrast a ultra živý obraz. Řada X91 obdržela certifikaci IMAX Enhanced® a nabízí tak uživatelům nejvyšší kvalitu domácí zábavy a novou úroveň obrazu i zvuku

Řada X91 přichází se špičkovým řešením audio signálu, využívá hardware značky Onkyo a technologii Dolby Atmos®. Úchvatný zvuk zajistí neobyčejný poslechový zážitek a zaplní celý pokoj v zcela pohlcujícím realistickém podání.

KONTAKT:

Filip Cvetler filip.cvetler@fcpr.cz

Klíčová slova USA-elektronika-trh-obchod-trendy-Filip Cvetler-TCL Electronics

Oblast
USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)

Kategorie
Obchod, marketing
IT, telekomunikace

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.