Počasí dnes9 °C, zítra8 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

PÁTRÁNÍ: Třináctiletá Anastázie byla naposledy viděna včera odpoledne v Bystřici nad Pernštejnem

Kriminalisté se obracejí na občany s žádostí o spolupráci při pátrání po pohřešované třináctileté Anastázii Bugošové. Ta byla naposledy viděna ve čtvrtek odpoledne v Bystřici nad Pernštejnem, kde má trvalé bydliště.

Dívka odešla ve čtvrtek 9. ledna kolem půl čtvrté odpoledne z místa svého trvalého bydliště v Bystřici nad Pernštejnem. Do současné doby se dívka do místa bydliště nevrátila a nepodala o sobě žádnou zprávu. Naposledy byla viděna kolem půl páté odpoledne v přítomnosti další, dosud neustanovené dívky.

Pohřešovaná Anastázie Bugošová je 165 centimetrů vysoká, má hubenou postavu, černé oči, středně dlouhé černé vlasy. Na pravém obočí má vyholený proužek v šířce 5 mm a na levém zápěstí má jizvu. V době odchodu na sobě měla oblečenou podzimní prošívanou bundu s kapucí béžové barvy se zdrhovadlem žluté barvy, černé rifle, zimní kotníkové boty na šněrování černé barvy. Při sobě měla růžový vak přes rameno značky Nike.

Pohřešovaná dívka se může pohybovat po celém území České republiky.  

Policie žádá občany, kteří mají informace o tom, kde se pohřešovaná dívka v současné době nachází nebo pohybuje, aby se přihlásili na tísňové lince 158.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR | Zdroj Policie ČR

Štítky pátrání, Bystřice nad Pernštejnem, Nike, Česko, bydliště

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

PÁTRÁNÍ: Třináctiletá Anastázie byla naposledy viděna včera odpoledne v Bystřici nad Pernštejnem | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.