Syn skladatele Karla Svobody (†68) Petr Klein Svoboda: Shodil 40 kilo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Syn skladatele Karla Svobody (†68) Petr Klein Svoboda: Shodil 40 kilo!

Petr Klein Svoboda
Petr Klein Svoboda (Facebook)

Prokoukl a omládl! Syn hitmakera Karla Svobody (†68) je o neuvěřitelných 40 kil lehčí a cítí se skvěle. Petr Klein Svoboda (39) si také nechal zastřihnout plnovous, který ho dělal starším, a na tváři má jen lehké strniště.

Na projekci dokumentu Šťastná léta, který natočil k nedožitým osmdesátým narozeninám svého otce, byl k nepoznání. „Zhubl jsem za poslední dva roky čtyřicet kilo,“ řekl Aha! režisér. „Trápil jsem se a bylo to hrozný,“ upřesnil.


Vše je v hlavě
„Už jsem pár kilo zase přibral, ale naštěstí nejsem modelka, abych musel chodit po mole v plavkách,“ pousmál se Svoboda mladší s tím, že nějaké to kilo neřeší. Zhubnout jich ale rovných čtyřicet není jen tak! Co bylo tím impulzem jít s váhou dolů? „Byl jsem zkrátka tlustej! Když si jednoho dne uvědomíte, že jste tlustej, tak s tím začnete něco dělat. To je nejzásadnější klíč k tomu zhubnout. Musíte si to uvědomit,“ přiznal Petr. „Druhá fáze je, že se musíme strašně naštvat, a pak to jde,“ dodal.

Půsty a cvičení
K úbytku váhy mu dle jeho slov pomohly několikadenní půsty, cvičení a samozřejmě dieta. A aby toho zdravého nebylo málo, sekl i se svou neřestí. „Ještě k tomu jsem přestal loni kouřit,“ prozradil Svoboda.

Film pro tatínka
„Tátův život je svázán s hudbou, kterou všichni znají. A je dobré vidět i prostředí, jak to všechno vznikalo. Vlastně jaký byl táta, z čeho si dělal legraci a na co se zaměřoval. K tomu jsou právě nejlepší rodinné archivy, které tam můžete vidět. Ty ještě nikdo nikdy nikde neviděl,“ řekl Aha! skladatelův syn Petr o svém dokumentu. Šťastná léta můžete vidět v kinech od 16. ledna.

Petr Klein Svoboda natočil dokument o tátovi Karlovi Svobodovi (†68): 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.