QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Zájemci se mohou hlásit do Plzeňské senior akademie. Čeká je deset přednášek

12.01.2020 9:21

Městská policie Plzeň ve spolupráci s Městským obvodem Plzeň 2 pořádá již pátý ročník Plzeňské senior akademie. Vzdělávací program nabízí hned deset přednáškových bloků.  

IMG_78371

Zájemci se již nyní mohou hlásit do pátého ročníku Plzeňské senior akademie. Přednáškový program započne 22. ledna a poslední přednáška je naplánována na 13. května. Vzdělávací program nabízí deset přednášek, kde se účastníci seznámí s Městskou policií, déle se dozví něco o nebezpečí prodejních akcí, kriminalistice v praxi, domácím násilí, problematice odpadů na území města Plzně a mnoho dalšího. V rámci programu je připraveneno několik exkurzí, například do požární stanice, do útulku apod. 

Tento projekt je určen pro seniory a a osoby ZTP a je zcela bezplatný. Na závěr programu Plzeňské senior akademie obdrží každý účastník absolventský list Plzeňské senior akademie, informační materiály, drobné propagační předměty a drobný předmět s bezpečnostní tématikou.

Zájemci se mohou hlásit do 22. ledna na Úřadě městského obvodu Plzeň 2, na adrese Koterovská 82 v Plzni. Zahájení programu se uskuteční dne 22. 1. 2020 v 11:00 hod. v zasedací místnosti č.001 městského obvodu Plzeň 2.

 

FOTO: Městská policie Plzeň

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24