Hlavní obsah
Článek

Brad Pitt (60) sbírá za roli Cliffa Bootha v Tenkrát v Hollywoodu jednu cenu za druhou. Po Zlatém glóbu přebral i cenu od National Board of Review a jeho děkovná řeč dojala obecenstvo. Speciálně vzdal díky Bradleymu Cooperovi (49), který mu cenu předával.

„Díky tomuhle chlapovi jsem seknul s chlastem. A každý den od té doby je šťastnější a šťastnější. Děkuji ti, mám tě rád,“ uvedl. Bylo to poprvé, co kolegovi veřejně děkoval za to, že mu pomohl překonat závislost na alkoholu.

V roce 2016 se Pitt rozešel s Angelinou Jolie, která okamžitě požádala o rozvod. Od té doby se rozvodová bitva točila převážně kolem péče o jejich šest potomků. Pitt tehdy také přiznal, že měl problémy s pitím, a vyhledal odbornou pomoc. Rok a půl docházel k Anonymním Alkoholikům, jak přiznal na podzim New York Times.

Cooper a Pitt jsou dlouholetými přáteli, a kromě kariérních úspěchů toho mají mnoho společného. Oba si prošli rodinnou krizí a štěstí v lásce jim zatím moc nepřeje. Cooper v létě ohlásil rozchod s modelkou Irinou Shayk, s níž má dceru Leu (2).

I Cooper si navíc v minulosti prošel závislostí na alkoholu a lécích na bolest. Bylo to během jeho působení v seriálu Alias a málem ho to stálo kariéru. Vzpamatoval se, když mu bylo 29 let a rozhodl se se závislostmi skoncovat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám