Celé britské království nemůže pochopit nejen šokující a unáhlený krok prince Harryho (35) a Meghan Markleové, ale také následující jednání vévodkyně ze Sussexu, která necelé dva dny po šokujícím oznámení sbalila kufry a odletěla do Kanady. Nejenže tak nechala Harryho na pospas osudu a on teď musí tlak Britů snášet sám, ale dokonce se tím „vykašlala“ i na Kate Middletonovou.

Manželka prince Williama totiž slavila 9. ledna narozeniny, což je přesně v den, kdy Meghan zamířila za velkou louži. Vypadá to tak, že vztahy mezi ní a Kate opravdu nejsou nijak příznivé, vzhledem k tomu, že místo toho, aby jí šla osobně popřát, raději zmizela.

„Meghanino přítelství a vztah s Kate se teď jeví jako křehké a Meghan se očividně ani nepokusila jít do Kensingtonského paláce, aby Kate popřála k jejím 38. narozeninám. Radši se vrátila do Kanady,“ řekl pro The Sun Phil Dampier, britský expert na královskou rodinu, který se očividně nesnaží nijak obhájit zájmy bývalé americké herečky, jež podle Britů záměrně rozvrací celou monarchii.

Fotogalerie
42 fotografií