ARO v děčínské nemocnici se otevřelo návštěvníkům. Představilo obor a prostory oddělení
Foto: Krajská zdravotní
Děčín

Děčín - Zaměstnanci Anesteziologicko-resuscitačního oddělení Krajské zdravotní, a. s. – Nemocnice Děčín, o. z., (ARO) uspořádali ve čtvrtek 9. ledna 2020 Den otevřených dveří.

Celkem 138 návštěvníků akce si prohlédlo lůžkovou část oddělení, seznámilo se s používanými zdravotnickými přístroji, prací anesteziologa na operačním sále a portfoliem produktů používaných k hojení ran.

1301arokz2

Foto: Krajská zdravotní

Dále si poslechli a podívali na kardiopulmonální resuscitaci, z toho 16 z nich si vyzkoušelo nepřímou srdeční masáž. Zájem byl i o činnosti v ambulanci bolesti, anesteziologické poradně či nutriční, kde většina návštěvníků ochutnala speciální výživy (sipping, puding). Ředitel zdravotní péče děčínské nemocnice a primář oddělení MUDr. Michal Hanauer, MBA, představil zájemcům připravovanou novou koncepci pracoviště ARO v návaznosti na realizaci projektu dostavby děčínské nemocnice.

„Průběh a zájem o tuto akci zcela předčil mé očekávání v tom dobrém slova smyslu. Osobně jsem rád, že jsme mohli spojit prezentaci současného stavu a naše možnosti s tím, co chceme realizovat v horizontu následujících tří let. Velké poděkování zaměstnancům ARO oddělení,“ uvedl MUDr. Michal Hanauer, MBA.

1301arokz3

Foto: Krajská zdravotní

„Akce se zdařila, jsem nadšená. Návštěvníci různého věku odcházeli spokojeni a přáli nám, aby naše plány vyšly. Zaměstnancům ARO moc děkuji za přípravu a úžasnou realizaci Dne otevřených dveří,“ řekla Mgr. Danuše Tomášková, hlavní sestra děčínské nemocnice.

Anesteziologicko-resuscitační oddělení Krajské zdravotní, a. s. – Nemocnice Děčín, o. z., se skládá z několika zdravotnických pracovišť. Anesteziologické části, lůžkové stanice s resuscitačními lůžky, stanice urgentní medicíny, poradny pro předoperační vyšetření pacientů, ambulance nutrice a bolesti, týmu pro dlouhodobé periferní vstupy.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru