Do současné doby se ani jedna z pohřešovaných dívek nevrátila do domova v Dlažkovicích a nepodala o sobě žádnou zprávu.

Zuzana Kotlárová byla naposledy spatřena v pondělí 6. ledna v ráno na autobusové zastávce v Dlažkovicích. Předpokládá se, že by se mohla pohybovat na Teplicku. Pohřešovaná je vysoká 165cm, obézní postavy, má hnědé oči, vlnité hnědočerné dlouhé vlasy.

Natalie Redaiová byla naposledy spatřena ve středu 8. ledna ráno na zastávce autobusu v Lovosicích. Předpokládá se, že by se mohla pohybovat na Chomutovsku. Pohřešovaná je vysoká 150cm, hubené postavy, má hnědé oči, rovné hnědočerné dlouhé vlasy.

Lucie Štefanová byla naposledy spatřena ve čtvrtek 9. ledna odpoledne na autobusové zastávce v Dlažkovicích. Předpokládá se, že by se mohla pohybovat na Mostecku. Pohřešovaná je vysoká 165cm, hubené postavy, má hnědé oči, černé dlouhé vlnité vlasy.

Barbora Tokárová byla naposledy spatřena v neděli 29. prosince po poledni v Dlažkovicích. Předpokládá se, že by se mohla pohybovat na Mostecku. Pohřešovaná je vysoká 165 – 168cm, hubené postavy, má hnědé oči, rovné černé dlouhé vlasy.

Veronika Tokárová byla naposledy spatřena ve čtvrtek 9. ledna odpoledne na autobusové zastávce v Dlažkovicích. Předpokládá se, že by se mohla pohybovat na Mostecku. Pohřešovaná je vysoká 165cm, hubené postavy, má hnědé oči, rovné černé dlouhé vlasy.

Každý, kdo může k pohřešované osobě poskytnout informaci ohledně místa jejího či další informace, které mohou napomoci k jejímu nalezení, nechť kontaktuje policisty na nejbližší policejní služebně nebo prostřednictvím tísňové linky policie 158, popř. na tel. č. 974 436 456 (v pracovní dny v době 7 – 15 hodin).

(pk)

Ve Sport areálu Klíny se lyžuje, jezdí vlek POMA. Odtud má vést lanový skluz zip-line na protější svah přes Šumenské údolí.
FOTO: Klíny v Krušných horách otevřou nejdelší lanový skluz ve střední Evropě