Přiznání po 1,5 roce. Miroslav Etzler (55): BOJ O ŽIVOT MIMINKA! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Přiznání po 1,5 roce. Miroslav Etzler (55): BOJ O ŽIVOT MIMINKA!

Miroslav Etzler
Miroslav Etzler (Aha! Martin Hykl)

Teprve 19 měsíců po děsivém zážitku na porodním sále Miroslav Etzler (55) promluvil. „Samuel nám při porodu málem umřel. Nebýt týmu fenomenálních porodníků, kdo ví, jak by to dopadlo,“ prozradil herec.

Jeho partnerka Helena Bartalošová (37) musela v létě 2018 v hořovické porodnici nakonec rodit císařským řezem. Etzlera, který s ní chtěl být u porodu a přivítat syna na svět, lékaři bez milosti vyhnali ze sálu. Dítěti šlo o život, rozhodovaly minuty, možná vteřiny. Trvalo více než půldruhého roku, než herec dokázal o chvílích plných hrůzy a obav promluvit na veřejnosti nahlas. „Vybojoval si život a teď si ho užívá,“ svěřil nadšený otec.

„Když se bouchne, vůbec nepláče, spí celou noc a dojídá. Nic mi z těch dobrých kašiček nenechá, i když bych někdy rád ochutnal,“ vtipkoval Etzler. Uznává, že otcovství v 55 letech je jiné než v pětatřiceti. Občas se cítí unavený, ale neměnil by ani za nic. Jen ho mrzí, že u prvních tří potomků nedal dětem to, co měly dostat,. „Kdyby to šlo vrátit, chtěl bych být lepší táta, ale to se, bohužel, nestane,“ řekl herec v pořadu kolegyně Terezy Kostkové (43) v Českém rozhlase.

Děti ho zatratily

Dospělé dcery Markéta (26) a Magdaléna (23) z prvního hercova manželství s tátou kvůli pozdnímu otcovství nekomunikují. „Nebyly v harmonii s tím, že budu mít další dítě. Místo abych byl dědečkem, tak jsem tátou,“ řekl sám Etzler. Z manželství s herečkou Zuzanou Bydžovskou (58) má ještě syna Kristiana (19). Ten tátovi dodnes zazlívá, že od jeho matky odešel za Vilmou Cibulkovou (56). „S Kristiánem se to už nespraví. Je to moje vnitřní velká bolest a nechci se o tom bavit. Kristián se narodil z velké lásky a doufám, že bude šťastný,“ prohlásil herec.

Nadšený otec Etzler (54) přiznal problémy: Nezvládám to!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mord
14. 1. 2020 • 11:20

Strašný zoufalec

josefvyskoc
14. 1. 2020 • 09:28

Je dobre, ze se konecne priznal, nemelo cenu dal zapirat!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.