Cibulková zářila na Plesu v opeře: Těhotný anděl | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Cibulková zářila na Plesu v opeře: Těhotný anděl

Dominika Cibulková
Dominika Cibulková (profimedia.cz)

Chyběla jí jen andělská křídla, místo nich měla předlouhý závoj. A vpředu těhotenské bříško, které podtrhlo její ženskost. Bývalá slovenská tenistka Dominika Navara Cibulková (30) si s manželem Michalem Navarou užívá nové příležitosti. Po letech se v lednu nechystá na Australian Open, a tak byla hvězdou bratislavského Plesu v opeře.

„Byla jsem na čtyřech zkouškách, trochu jsem se bála, že mi budou šaty nakonec těsné, bříško přece jenom roste. Ale bylo to absolutně bez problémů, ta látka má vůli. Bílá barva mi přišla zvláštní, byla jsem nervózní, že v ní budu ještě větší, ale s výsledkem jsem spokojená,“ vyprávěla své dojmy z akce v historické budově Slovenského národního divadla, kam zavítalo 300 hostů.

„Jsem ráda, že jsem se mohla zúčastnit tak krásného plesu, jehož výtěžek jde na charitu. Ještě předtím jsme byli na focení, chci z toho mít památku,“ přiznala. Tenisovou kariéru ukončila loni v listopadu, to už začínala třetí měsíc těhotenství. Termín porodu má začátkem června. Pohlaví potomka manželé znají, ale neřeknou. „Vybrali jsme typické slovenské jméno,“ prozradila jen Dominika.

Dominika Cibulková

376123:gallery:true:true



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.