Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Pašeračce Tereze došla trpělivost! K důležitému rozhodnutí jí pomohla policistka

Autor: VaB - 
14. ledna 2020
05:02

Už jsou to dva roky, co je Tereza Hlůšková (23) v pákistánském vězení. 10. ledna 2018 ji na letišti v Láhuru dopadla policie, měla u sebe totiž devět kilo heroinu! Tereza usiluje o obnovení procesu. Pomůže jí v tom snad nový právník?

Pašeračka Tereza Hlůšková (23) je už dva roky v pákistánském vězení. Mladá Češka je ve vězení kvůli tomu, že ve svém kufru pašovala devět kilo heroinu! Do té doby byla zvyklá žít na vysoké noze, to se pro ní ale razantně změnilo. 

Tereza se zúčastnila desítky soudních stání. Na jednom z posledních si vyslechla tu nejhorší zprávu. Soud jí udělil osm let a osm měsíců odnětí svobody. Proti tomu se ale Tereza odvolala, soud její námitku začne řešit až v letošním roce.

Musela tak ve věznici strávit už druhé Vánoce. Tento rok bude pro Terezu zřejmě klíčový, letos by se o jejím osudu mělo definitivně rozhodnout. Pašeračka nechce nic podcenit a rozhodla se, že po dvou letech znovu změní právníka!

Místo Asghara Dogara ji má zastupovat Saifur Rahman, který nepatří mezi nějak známé advokáty. Věří snad, že jí nový právník, který je docela obyčejný, pomůže dostat se z vězení? K zoufalému činu se údajně odhodlala po konzultaci s policistkou.

Tereza původně chtěla nového právníka už po odsuzujícím rozsudku, vybrala si Nasira Afridiho, který se specializuje na kriminální právo, konkrétně drogové delikty. Jenže Afridi je podle všeho příliš drahý a Tereza si ho nemůže dovolit.

Perličkou už je jen to, že Asghar Dogar o svém propuštění zatím nemá ani ponětí!

perla99 ( 14. ledna 2020 13:37 )

Na retušovaných fotkách

ostuda ( 14. ledna 2020 13:00 )

jak jste vy česi nemilosrdní, říká se smějící se bez tyje

0987654321 ( 14. ledna 2020 10:37 )

Je usměvné jak čupky jako tato ludra a nebo prazanda1 jsou tupé a hloupé

Elssa ( 14. ledna 2020 09:43 )

Je to tak nějak na hlavu ne? Slušný lidi ty nikoho nezajímají ale vyfetovana otahana *** plní titulní stránky lidi co to s vama je kdo to píše?

Goja ( 14. ledna 2020 08:46 )

Pákistánci jsou slibotechny. Odsedíš to celí tam bílí lidi nežijou a nevládnou tam je to holka naopak....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání