Jeho partnerka Helena Bartalošová (37) musela v létě 2018 v hořovické porodnici nakonec rodit císařským řezem. Etzlera, který chtěl přivítat syna na svět, proto lékaři vyhnali z porodního sálu. Dítěti šlo o život, rozhodovaly minuty, možná vteřiny. Trvalo ale více než rok a půl, než herec dokázal o chvílích plných hrůzy a obav promluvit na veřejnosti.

„Vybojoval si život a teď si ho užívá,“ svěřil se deníku Aha! nadšený táta. „Když se bouchne, vůbec nepláče, spí celou noc a dojídá. Nic mi z těch dobrých kašiček nenechá, i když bych někdy rád ochutnal,“ zavtipkoval Etzler.

Přiznal se, že otcovství v 55 letech je těžší než v pětatřiceti. Cítí se více unavený, ale neměnil by. Mrzí ho však, že nedal prvním třem potomkům to, co měli dostat,. „Kdyby to šlo vrátit, chtěl bych být lepší táta, ale to se, bohužel, nestane,“ řekl herec v pořadu kolegyně Terezy Kostkové (43) v Českém rozhlase.

Děti ho zatratily

Dospělé dcery Markéta (26) a Magdaléna (23) z prvního hercova manželství s tátou kvůli pozdnímu otcovství nekomunikují. „Nebyly v harmonii s tím, že budu mít další dítě. Místo abych byl dědečkem, tak jsem tátou,“ řekl sám Etzler.

Z manželství s herečkou Zuzanou Bydžovskou (58) má ještě syna Kristiána (19). Ten tátovi dodnes zazlívá, že od jeho matky odešel za Vilmou Cibulkovou (56). „S Kristiánem se to už nespraví. Je to moje vnitřní velká bolest a nechci se o tom bavit. Kristián se narodil z velké lásky a doufám, že bude šťastný,“ prohlásil herec.

VIDEO: Nadšený otec Etzler přiznal problémy: Nezvládám to!

Video
Video se připravuje ...

Nadšený otec Etzler (54) přiznal problémy: Nezvládám to! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
37 fotografií