Most: Pěkná tříkrálová tradice

14.01.2020 9:41

Na Den Tříkrálový, tj. 6. ledna 2020, pozvala paní ředitelka Soukromé hotelové školy Bukaschool Most Mgr. Vlasta Bukačová děti z nízkoprahového klubu Sovička Oblastní charity Most na Tříkrálovou návštěvu do školy.

Most: Pěkná tříkrálová tradice
Foto: Lucie Bartoš
Popisek: Most

Jedná se o pěknou tradici, založenou již v roce 2010, na kterou se děti vždy velmi těší a také připravují. I tentokrát zazpívaly koledy, přednesly básničku a předaly vlastnoručně vyrobené dárky. Paní ředitelka je pochválila, všechny obdarovala, významnou částkou přispěla do sbírkové pokladničky, studenti této prestižní školy připravili krásně prostřené stoly s občerstvením a čas si pro akci našel i redaktor Mosteckého deníku.

Most

Ve škole, mezi stěnami zaplněnými obdivuhodnými diplomy z gastronomických soutěží v tuzemsku i v zahraničí a vitrinami s uměleckými díly z čokolády, kde panuje příjemná atmosféra, jsme se všichni cítili velmi dobře, a zatímco se děti těšily z občerstvení které chutnalo výtečně, vedla s námi paní ředitelka příjemný, ale i poučný rozhovor o pedagogické práci, její náročnosti i krásném poslání, což se vztahovalo i na vychovatelky z charitního klubu.

Most

Naší sociálně-pedagogické práci vyjádřila uznání i podporu a my jí za vše poděkovali a požehnanou křídou nad dveře napsali žehnající K+M+B.

Brigita Janovská

(Foto: Martin Vokurka)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Liberec: Zastupitelstvo schválilo znovuobnovení lanové dráhy na Ještěd

13:05 Liberec: Zastupitelstvo schválilo znovuobnovení lanové dráhy na Ještěd

Zastupitelstvo města Liberec schválilo záměr znovuobnovení lanové dráhy na Ještěd ve variantě: jedna…