Královna podpořila Harryho a Meghan: S Dianou to nefungovalo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Královna podpořila Harryho a Meghan: S Dianou to nefungovalo!

Svou slávu můžou Harry s Meghan dobře zpeněžit. Jen aby to nepřehnali…
Svou slávu můžou Harry s Meghan dobře zpeněžit. Jen aby to nepřehnali… (Foto Profimedia.cz)

Princ Harry (35) s manželkou Meghan (38) se přesouvají do Kanady, dávají si odstup od královské rodiny a hodlají se víc věnovat vlastním aktivitám. Jak to má v praxi vypadat? Harryho máma Diana (†36) je přinejmenším z pohledu královny odstrašujícím příkladem.

Po rozvodu s Charlesem (72) přišla o titul Její královská Výsost, zůstala však princeznou z Walesu a samozřejmě matkou následníka trůnu Williama (37). A hlavně celebritou. Dál se věnovala charitě, ale už se mohla stýkat s kýmkoli, vykládat, co se jí zachtělo... A stavět tak monarchii do nepříznivého světla ať už úmyslně, nebo bezděky. „Dál měla ochranku, ale už ne další personál,“ vzpomíná zkušený reportér Robert Hardman na její návštěvu Austrálie roku 1996. „Bez osobního tajemníka či pobočníka tam nebyl nikdo schopný nenápadně, leč pevně udržet dekorum,“ napsal v deníku Daily Mail.

 


Na letišti na ni nečekalo žádné oficiální auto – čehož k propagaci využil místní autosalon a poslal Dianě svou kolonu. Na veletrhu pak pořadatelé princeznu vodili od jednoho sponzora ke druhému, nalévali ji alkoholem. Ještě hůř se uměla »zaprodat « vévodkyně Sarah z Yorku (60), exmanželka prince Andrewa (59). Třeba za představení centru inkasovala 50 tisíc liber (tehdy 2,6 milionu Kč). Pompézní událost »střežily« falešné stráže, nevkusná dechovka vyhrávala hymnu God Save The Queen. Stejně jí takový byznys nestačil, z dluhů jí pomáhal i pedofilní Jeffrey Epstein (†66). „Je tu řada významných paralel k aktuálním otázkám,“ varuje žurnalista Hardman. Harry a Meghan už si začali budovat vlastní značku Sussex Royal, přihlásili si třeba ochranné známky na suvenýry, spolupracují s hollywoodskými PR agenturami, Meghan má prý nachystanou řadu módních reklamních kontraktů... Buckinghamský palác bude mít dost práce ohlídat, aby jejich byznys nedělal koruně ostudu!

Rozvod, nebo comeback?
Bookmakeři britských sázkových kanceláří věří, že manželům jejich plán vyjde a zvládnou se sami uživit – na to vypsaly kurz 1,5:1. Dle nich je pak pravděpodobnější, že se do do pěti let rozvedou, než že se pokorně vrátí do královské rodiny!

Dokážou se sami uživit 1,5
Trvalý návrat do Británie 2,5
Rozvod do roku 2025 4,0
Trvalý odchod do S. Ameriky 9,0
Návrat do královské rodiny 15,0
Vlastní TV show 13,0
Návrat Meghan do Kravaťáků 21,0

Ukázka z nového dokumentu o princezně Dianě:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
tryskomys
15. 1. 2020 • 10:26

Dokud budou trochu na úrovni,tak rodina bude mlčet,jinak se nenechají ztrapnit jako to dělala třeba i nevědomky Diana,ale měli by vrátit peníze co za ně zaplatili obyčejní brítové,jenomže na to mají ti DVA krátkou pamět...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.