Libor v pořadu Nahá jsi krásná pomáhal zvyšovat sebevědomí dámám, které neměly zrovna konfekční velikost. Sám, tehdy štíhlý a tmavovlasý kudrnáč, přitom už tehdy netajil, že dává přednost mužům.

Show, která se natáčela v roce 2009 a dodnes má na ČSFD hodnocení pouhých nelichotivých 17 procent, byla ovšem již dávno stažena z obrazovek a o Šulovi od té doby moc slyšet nebylo. Do televize už se totiž nevrátil a místo toho se plně věnoval svému vyhlášenému kadeřnickému salonu v Praze. Za uplynulých deset let se ale značně změnil. 

Možná byste ho dnes ani nepoznali, přece jen trochu zešedivěl, ale též nosí kratší účes a tvář mu zdobí bradka. Také nabral svaly a tím dost zmužněl. Ani v jeho osobním životě už není vše tak, jak to bylo dřív.

Kdysi totiž žil se starším přítelem Gabrielem, ale teď už je delší dobu šťasten po boku Slováka Petera. Dokonce tak moc, že se pár rozhodl učinit i další krok a spojit své životy oficiálním svazkem. O Vánocích se pochlubili snímkem krásného prstenu a je jasné, že se jedná o zásnuby. „Moje láska, nejlepší muž. Miluji ho,“ rozplýval se Libor. 

VIDEO: Podobným pořadem v současnosti je O 10 let mladší: Dluhy mu přivodily infarkt?!

Video
Video se připravuje ...

O 10 let mladší: Dluhy mu přivodily infarkt! TV Nova

Fotogalerie
19 fotografií