Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
FC Viktoria Plzeň - FC Zlín

Hora si zahraje v Lotyšsku. Na hostování zamířil do Rigy. Z Teplic odešel i Jindráček

Návrat do Teplic se nekoná. Jakub Hora bude nově působit v lotyšské lize. Na roční hostování s opcí ho získal tým FC Riga. Severočechy opustil i Martin Jindráček, jenž posílil Příbram.

"Díky tomu, že v Lotyšsku odstartuje nová sezona, tak se nebude působení v Rize počítat jako třetí klub v ročníku 2019/20, proto se mohl tento přesun uskutečnit," řekl sportovní ředitel Teplic Štěpán Vachoušek.

Hora naposledy působil v pražské Slavii, kam v září zamířil na hostování. V dresu červenobílých ale nastoupil jen do šesti soutěžních utkání a klub na něj po konci podzimní části neuplatnil opci.

"Jakub si přál využít nabídku a vyzkoušet si zahraniční angažmá. Po tom, co došlo k dohodě také na úrovni klubů, jsme se rozhodli mu nebránit," uvedl Vachoušek.

V nejvyšší české soutěži hrál v minulosti také za Plzeň, České Budějovice a Bohemians 1905. V 226 ligových zápasech nastřílel 36 branek.

Z Teplic rovněž odešel útočník Martin Jindráček, který přestoupil do Příbrami. Podle Vachouška pracuje klub na příchodu posil.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články