Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Slovenská RTS GrayZone představena

Má i datum Early Access + info, obrázky.

Peter Pedro Ličko na facebookové skupině pro domácí vývojáře upozornil na prvotinu košického studia Eastworks, v němž pracuje na částečný úvazek.

Jedná se o real-time taktickou strategii s RPG prvky Gray Zone, která se odehrává v alternativní budoucnosti na vzdálené planetě.

Dle teaseru působí jako taková kombinace mezi Starship Troopers a nějakou vojenskou hrou na Blízkém východě, ačkoli první obrázky níže spíš evokují něco jako StarCraft říznutý jinými styly.

Watch on YouTube

"Hra bude dostupná v marci tohto roku v podobe early-access, dôvody sú 2 - potrebujeme feedback a vidieť aký bude záujem zo strany hráčov. Ospravedlňujeme sa za nízku kvalitu úpravy videa. Vyrobil to z prvej ruky jeden z našich členov a nejde o profesionálnu prácu," dodal.

Více na Steamu:

"Je to odysea otroka, který ze vzepřel svým pánům, odehrávající se v naší galaxii stovký let v budoucnosti. Čekají na vás svébytné postavy, zábané dialogy a spousta akce. Vydej se na velké dobrodružství odehrávající se ve vzdálené budoucnosti. Prožij příběh Valerna, otroka ve spárech zkorumpované vlády, kterému bylo přisouzeno dokázat velké věci. Prozkoumej některé z kolonizovaných planet naší galaxie, světy jedinečné svou faunou i florou, překypující lidskými příběhy. Pomož Valernovi postavit se nedostižným mocnostem, které stojí mezi ním a pravdou. Všechny dialogy a příběhové scény ve hře mají anglický dabing.

Ve hře Gray Zone velíš svým hrdinům a ostatním přátelským jednotkám tak, aby ses vyhnul nepříteli či ho zničil. Tvým úkolem bude plnit příběhové úkoly, ty jsou hlavní a volitelné, a to tak, abys minimalizoval své ztráty. Budeš vytvářet týmy, používat různé zbraně, předměty, stroje a vozidla. Hra nabízí „taktický mód", který zastaví čas, a umožní ti si v danou chvíli rozmyslet další kroky, případně rozdat různé úkoly různým jednotkám v jeden moment."

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments