Čtyřleté dítě bylo na nádraží samo bez dozoru. Strážníci zjistili, že holčička je v pátrání
Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Ve středu v půl šesté odpoledne byla na žádost operačního střediska městské policie vyslána hlídka strážníků na Hlavní vlakové nádraží, odkud na tísňovou linku městské policie telefonovala oznamovatelka, která operátorovi sdělila, že se v prostorách nádraží pohybuje asi čtyřletá holčička bez jakéhokoli dozoru.

Na místě se k hlídce přihlásila oznamovatelka, která strážníkům sdělila, že holčičku našla v prostoru nádražní haly. Strážníci se pokoušeli od dítěte zjistit nějaké informace o rodičích, ale vzhledem k věku dítěte se jim to nepodařilo. Z těchto důvodů strážníci vznesli dotaz na Policii ČR, zda dotyčná není v pátrání jako nezvěstná, což se potvrdilo.

Po tomto zjištění hlídka i s dítětem vyčkávala na příjezd hlídky Policie ČR, když se k ní přihlásila matka dítěte, která uvedla, že se jí dcerka ztratila v ulici Hrnčířská u prodejny Rossmann. Z těchto důvodů a po dohodě s hlídkou Policie ČR si matka dítě převzala do své péče.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru