Hlavní obsah

Podolski skončil v Japonsku a má namířeno do Antalyasporu

Antalya

Bývalý německý fotbalový reprezentant Lukas Podolski skončil po dvou a půl letech v japonském Kóbe a má namířeno do Turecka. Podle tamních médií podepíše mistr světa z roku 2014 smlouvu na rok a půl se sestupem ohroženým Antalyasporem.

Foto: Profimedia.cz

Bývalý fotbalový reprezentant Německa Lukas Podolski.

Článek

Čtyřiatřicetiletý útočník Podolski hrál za Vissel Kóbe od léta roku 2017 a na závěr svého působení mu na Nový rok pomohl vyhrát poprvé v klubové historii domácí pohár. V japonském klubu, v němž byli jeho spoluhráči i španělští mistři světa Andrés Iniesta a David Villa, následně Podolski po vypršení smlouvy skončil.

Další misí rodáka z polských Gliwic bude pomoc Antalyasporu, který je v ligové tabulce třetí od konce. V Turecku už Podolski působil před odchodem do Japonska v letech 2015-2017 v Galatasarayi.

Podolski byl dlouhá léta stabilním členem německé reprezentace, za kterou si zahrál na třech mistrovstvích světa a čtyřech mistrovstvích Evropy. V národním týmu nastoupil bývalý hráč Kolína nad Rýnem, Bayernu Mnichov, Arsenalu a Interu Milán ke 130 zápasům, v nichž vstřelil 49 branek.

Reklama

Související témata: