Kvitová zničila Siniakovou, Krejčíková slaví první výhru v hlavní soutěži grandslamů. Bouzková a Strýcová dohrály

20. 1. 2020, 02:37
Aktuality 268
AUSTRALIAN OPEN - Loňská finalistka Petra Kvitová na úvod letošního Australian Open zničila krajanku Kateřinu Siniakovou. Kvalifikantka Barbora Krejčíková zdolala Kaiu Kanepiovou a poprvé vyhrála zápas hlavní soutěže na grandslamech. Marie Bouzková dle očekávání nestačila na obhájkyni titulu Naomi Ósakaovou, nasazená Barbora Strýcová prohrála se Soranou Cirsteaovou.
Petra Kvitová (© AFP)

Petra Kvitová si loni na Australian Open zahrála své třetí kariérní grandslamové finále, v němž nestačila na Naomi Ósakaovou a svou sbírku grandslamových trofejí nerozšířila.

Dvojnásobná wimbledonská šampionka, která letošní sezonu odstartovala semifinálovou účastí v Brisbane a posléze se odhlásila z Adelaide, za obhajobou loňského finále vykročila suverénním vítězstvím 6-1 6-0 nad trápící se krajankou Kateřinou Siniakovou, s niž vyhrála i třetí vzájemný souboj.

Kvitová měla od začátku navrch a postoupit do dalšího kola jí trvalo necelou hodinu. Světová osmička fantasticky servírovala a byla jasně lepší ve všech směrech. Chybující Siniakové nabídla jediný brejkbol, který odvrátila, a na podání ztratila pouhých sedm fiftýnů.

Bezradná Siniaková, jež se ve dvouhře už přes rok trápí a dnes zaznamenala pátou porážku v řadě, nesla debakl velmi špatně, utkání zakončila v slzách.

"Nebylo snadné hrát s Katkou, s kterou se dobře známe. Jsem ráda, jak jsem to zvládla. Podání zápas rozhodlo, po prvním brejku jsem hrála uvolněně," řekla Kvitová na kurtu.

O postup do třetího kola se Kvitová utká s Paulou Badosaovou. Proti Španělce, která dnes poprvé vyhrála v hlavní soutěži grandslamů, bude v premiérovém vzájemném duelu jasnou favoritkou.

Barbora Krejčíková loni ovládla čtyři antukové turnaje ITF, ale od srpnového zranění pravé nohy se jí ve dvouhře dlouho nedařilo. Parádní jízdu však předvádí na Australian Open, kde bez ztráty setu prošla kvalifikací, kterou v minulosti absolvovala pětkrát a nikdy v ní neuspěla.

Formu si 24letá Češka přenesla i do hlavní soutěže. Po vydřeném vítězství dnes zdolala 7-6(3) 2-6 6-3 bývalou světovou patnáctku Kaiu Kanepiovou a připsala si premiérové vítězství v hlavní soutěži podniků velké čtyřky.

Krejčíková měla v úvodním dějství nejprve navrch, ale za stavu 5-4 nevyužila dva setboly a o dva gamy později musela na svém servisu naopak dvě hrozby odvracet. Úvodní dějství přece jen získala v tie-breaku a po hodině šla do vedení.

Kanepiové se však podařilo skóre utkání velmi rychle srovnat a rozhodnout musel třetí set. V něm Krejčíková hned v úvodním gamu ztratila podání, ovládla ovšem šest z osmi následujících her a po dvouapůlhodinovém boji uspěla.

O znovu vylepšeního svého grandslamového maxima se Krejčíková utká s 11 zápasů neporaženou Jekatěrinou Alexandrovovou, jež v úvodním týdnu letošní sezony v Shenzhenu slavila premiérový triumf na okruhu WTA.

Marie Bouzková, která se loni poprvé dostala do elitní stovky žebříčku a ve Wimbledonu slavila svou první výhru na grandslamech, se ani na třetím turnaji v průběhu letošního australského léta nedočkala vítězství v hlavní soutěži.

Jednadvacetiletá Češka po akcích v Brisbane a Hobartu skončila v prvním kole také na Australian Open, kde při svém debutu v hlavní soutěži nestačila 2-6 4-6 na světovou trojku a obhájkyni titulu Naomi Ósakaovou.

Bouzková měla dnes celkem šest brejkbolů, ale japonská favoritka většinou vytáhla parádní servis a české tenistce dovolila využít jedinou šanci. Rodačka z Prahy ovšem za stavu 2-6 4-2 brejk vinou i dvou dvojchyb nepotvrdila a Ósakaová stejně jako v úvodním dějství rychle získala převahu.

"Škoda druhého setu, neservírovala jsem příliš dobře. Nicméně je to zkušenost do budoucna," řekla Bouzková Radiožurnálu.

Dvaadvacetiletá Ósakaová, jež vyhrála 15 ze 16 posledních zápasů, bude v obhajobě loňského triumfu pokračovat proti Saisai Zheng. S Číňankou má vyrovnanou bilanci.

Bouzková vydržela na kurtu s třetí nasazenou Ósakaovou v nepříjemném větru hodinu a 20 minut. V první sadě ztratila od stavu 1:2 pět her v řadě. Ve druhém setu vedla 4:2, ale v dalších čtyřech gamech získala jen pět fiftýnů.

Barbora Strýcová se jako poslední vešla mezi nasazené letošního Australian Open, ale stejně jako loni končí už v prvním kole. Česká tenistka nestačila 2-6 6-7(5) na 74. hráčku světa Soranu Cirsteaovou.

Plzeňská rodačka sice v utkání trefila 77 procent prvních podání, nicméně o servis čtyřikrát přišla. Ve druhé sadě dokázala srovnat z 3-5 na 5-5 a byla chvíli lepší hráčkou, ovšem v tie-breaku měla navrch Rumunka.

"Na kurtu jsem se cítila velmi dobře, proto porážka po takovém výkonu mrzí o to víc, ale Sorana byla lepší. Nedělala zbytečné chyby," hodnotila Strýcová, přestože udělala op deset nevynmucených chyb méně (22-32). Zasádní rozdíl byl ve vítězných úderech, na které Rumunka vyhrála 32-15..

Strýcová tak potvrzuje, že se jí od loňského životního Wimbledonu ve dvouhře nedaří. V All England Clubu po boku Su-Wei Hsieh slavila premiérový grandslamový triumf a poprvé si ve dvouhře zahrála semifinále na akcích velké čtyřky. Od té doby však v singlu vyhrála jen 3 ze 13 utkání.

V Melbourne se Strýcová může soustředit už jen na čtyřhru, v níž jsou se Su-Wei Hsieh z Tchaj-wanu nejvýše nasazené.

Viktória Kužmová i na třetím letošním turnaji končí debaklem. Slovenská tenistka v Aucklandu v prvním kole uhrála jen čtyři gamy s Cori Gauffovou, ve druhém kole v Hobartu získala jedinou hru proti Elise Mertensové a na Australian Open dnes v utkání prvního kola za 56 minut schytala výprask 1-6 2-6 od Julii Görgesové.

• AUSTRALIAN OPEN 2020 •
Melbourne / Austrálie, tv. povrch, 49.100.000 dolarů
pondělní výsledky (20. 1. 2020)
• Dvouhra žen - 1. kolo •
Kvitová (7-ČR) - Siniaková (ČR) 6-1 6-0
Krejčíková (ČR) - Kanepiová (Est.) 7-6(3) 2-6 6-3
Ósakaová (3-Jap.) - Bouzková (ČR) 6-2 6-4
Cirsteaová (Rum.) - Strýcová (32-ČR) 6-2 7-6(5)
S. Williamsová (8-USA) - Potapovová (Rus.) 6-0 6-3
Martičová (13-Chorv.) - McHaleová (USA) 6-3 6-0
Keninová (14-USA) - Trevisanová (It.) 6-2 6-4
Alexandrovová (25-Rus.) - Teichmannová (Švýc.) 6-4 4-6 6-2
Badosaová (Šp.) - Larssonová (Švéd.) 6-1 6-0
Görgesová (Něm.) - Kužmová (SR) 6-1 6-2
Saisai Zheng (Čína) - Kalinská (Rus.) 6-3 6-2
Lin Zhu (Čína) - Golubicová (Švýc.) 4-6 6-1 7-6(5)
Zidanšeková (Slovin.) - Na-Lae Han (Korea) 6-3 6-3
Liová (USA) - Cabreraová (Austr.) 7-6(4) 7-6(10)
Wozniacká (Dán.) - Ahnová (USA) 6-1 6-3
Gauffová (USA) - V. Williamsová (USA) 7-6(5) 6-3
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

268
Přidat komentář
mahycek
Fandino, děkuji, v 16 hod. to tam ještě nebylo, pak jsem
jel na schůzi a teď si to tam už dala. Díky moc.
Nyní jsem přijel a vidím. Nemusím to opisovat To dávám pro
manželku, na Rafíka si přivstane.
Reagovat
Fandina
Reagovat
FulnekUltras
ten pokrok od papírového nekrmana je tady krásně vidět ;-)
Reagovat
paddy
Gael si mohl vymyslet lepší výmluvu...

v realitě to bylo tak, že Elina ho přistihla, jak má ruku na jedné z jejích soupeřek, a tak ho po té ruce švihla raketou

https://sport.aktualne.cz/tenis/monfilse-limituje-v-melbourne-ruka-zranena-pri-videohre/r~9a110d483ba011eab1410cc47ab5f122/?utm_source=centrumHP&utm_medium=sportbox&utm_content=default&utm_term=position-0&utm_campaign=Sport

všichni víme, že Elina je nebezpečná
https://www.youtube.com/watch?v=SJaP4PvIAGQ
Reagovat
FulnekUltras
:-(((

(video)

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zemrel-predseda-senatu-jaroslav-kubera
Reagovat
RF46
Pritom tam je zastup politiku, kteri by meli jit pred nim...
Zase ubylo zdraveho rozumu v politice.
Reagovat
FulnekUltras
tak tak...
Reagovat
FulnekUltras
mj. první tři minuty a od 7:20 do 12:00

https://www.youtube.com/watch?v=v1XqyjHSvwc
Reagovat
rybicka
5. pád, vzor předseda. Pane předsedo, ne předseda.
Reagovat
blixa
To je germanizmus ještě z období před první republikou. Tehdy bylo obvyklé oslovovat prvním pádem, a do dneška se to u některých jedinců drží. Oslovení pátým pádem tito lidé pak považují za formálně neslušné.
Reagovat
rybicka
Já s tím mám osobní problém :-), protože jak se to valí i z TV, tak se místy přistihnu, jak to přejímám - a to mě ... irituje :-)

A když to ještě valí Největší Soudce, pak
Reagovat
FulnekUltras
opravovat "pravopis" (který bude stejně brzy obojetný, stejně jako třeba (ne)přechylování či -is(z)mus) na schodišti před krematoriem považuju za úchylně hnidáckou perverzi, která předčí i největší dobytčárny prasoryje
Reagovat
rybicka
Chápu. Jednu a to jedinou pravdu má FU a soudruzi - ti druzí, nesoudruzi, jsou jen ubohé shluky buněk, bez těch mozkových.

Jediná pravda - filozofové by si zafilozofovali :-))

Někomu stačí k sebereflexi zrcadlo, někomu několik mozkových buněk a někomu k tomu nestačí ani mozkový trust. Každý se zařaď sám.
Reagovat
FulnekUltras
podstata věci zůstává stejná
Reagovat
rybicka
... tak jako podstata charakterů a osobností.
Reagovat
FulnekUltras
a proto mám celkem rád i toho prasoryje ;-)

Markétka (viz níže) se ho tak dlouho snažila veřejně přesvědčit, že na sněmu ODS se kurwa neříká, až to strašlivé slovo padlo v jejím interview cca pětkrát. ;-)))
Reagovat
FulnekUltras
8. pád, vzor Markéta

https://www.televizeseznam.cz/video/vyzva/sasek-nebo-seriozni-lidr-ods-pavel-novotny-odpovida-zive
Reagovat
Fandina
Předběžný program 2. dne vysílání Australian Open
By Eurosport CZ

E1
00:25

[31] Hubert Hurkacz (POL) vs Dennis Novak (AUT)
závěr zápasu Donna Vekićová (CRO) vs Maria Šarapovová (RUS)
[1] Rafael Nadal (ESP) vs Hugo Dellien (BOL)
Night Session
Game, Schett and Mats
[4] Daniil Medveděv (RUS) vs Frances Tiafoe (USA)
[7] Alexander Zverev (GER) vs Marco Cecchinato (ITA)
Game, Schett and Mats

E2
00:25

[12] Johanna Kontaová (GBR) vs Ons Jabeurová (TUN)
Magda Linetteová (POL) vs Arantxa Rusová (NED)
[15] Stan Wawrinka (SUI) vs Damir Džumhur (BIH)
[10] Gaël Monfils (FRA) vs Lu Jan-Sun (TPE)
Night Session
Game, Schett and Mats
[23] Nick Kyrgios (AUS) vs Lorenzo Sonego (ITA)
[17] Angelique Kerberová (GER) vs Elisabetta Cocciarettová (ITA)
Game, Schett and Mats

https://www.eurosport.cz/tenis/predbezny-program-2.-dne-vysilani-australian-open_sto7619705/story.shtml
Reagovat
George_Renel
Udivuje mě, že nedávají Karolínu. :-/
Reagovat
lvicek
Jako vazne nedaji Karolinu? A misto toho Polaka proti Rakusanovi a Britku proti Tunisance?? A to pritom Karolina hraje v Rod Laver arene???? Ja to vazne nejak nechytam, to jako fakt? To se nekdo tam totalne zblaznil a preskocilo mu? Proc by to meli lidi sakra platit za tohleto? A to jako VAZNE NEBUDOU DAVAT VUBEC ZADNOU CESKU?
Reagovat
R01316
A na hlavnim tenisovym kanale v USA vysilaji Millmana a Humberta, a to je jeste vetsi terno.. :(
Reagovat
RF46
Tak ten tvuj nick Forehand nezvladne...s mym ma neustale potize a to je dvouciferny.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslim si, ze by melo ATP, WTA i Grandslamy trestat nepodani ruky souperum nebo rozhodcim. Zvlast, kdyz si to hrac pokazi sam, a kdyz mu neublíží sudí. Viz. Siniakova dneska. Takove jednání není profesionální a mel by následovat trest.
Reagovat
Mantra
Zítra hraje JIrka V. jako nasazená 1 (opět) v Bangkoku (opět) proti Z.Kolářovi 2.kolo tamního superturnaje, očkávám tuhý boj a postup JIřího
Reagovat
jirkaS
snažím se vyhledat zpětně báru krejčíkovou
ňák se mi nedaří, poraďte ES1 nebo ES2 a v
jaký čas, dík
Reagovat
Nancy_z
Bára je jenom na ES playeru.
Reagovat
jirkaS
hm, smolík
dík
Reagovat
mahycek
Zatím ještě Eurosport nezveřejnil co bude vysílat 2 den na
AO. Do hodiny se to tam snad objeví. Jedu na schůzi s
s kape...
Reagovat
EllNino
zápas Petry s Katkou spolukomentovala Daniela Hantuchová, musím říct, její hlas je balzán na duši a navíc ví, o čem mluví ... škoda, že u toho ještě není vidět :) spolu s Klárou Koukalovou a Sandrou Kleinovou moje topky ...

A samozřejmě Basa :D
Reagovat
EllNino
Jinak mimo jiné mluvila o tom, že doufá, že Petra bude chodit víc k síti, že ty náběhy vypadají přirozeně a nenuceně (občas to tam hapruje, třeba s Madison si to na síti prohrála), ale že doufá, že tenhle trend bude více pěstovat :)

A také se rozpovídala o jejich vzájemném zápasu v Madridu 2013, kdy Danka jedinkrát Petru přemohla, prý dostala v prvním setu za "5" minut 6:2 a trenér jí řekl, ať prostě začne kopcovat ... a tenkrát to bylo poprvé a naposledy, kdy s Danielou Petra prohrála :)
Reagovat
Torn
No, kdyby u toho byla vidět...tak by to bylo už trochu tenis porno. :D
Reagovat
lvicek
Gratuluju postupivsim, trochu me mrzi Barca - zapas jsem nevidela, ale verila jsem, ze muze vyhrat. Jinak tu Katku fakt nejak nechapu... Pokud se ji teda nestalo neco jineho v soukromi, tak mi neni jasne, proc tam takhle popotahovala skoro cely zapas. Prece ji muselo byt jasne, ze nastupuje jako velky outsider, takze by bylo spis dost prekvapeni, kdyz postoupi. A takovych zapasu uz odehrala hodne, nekdy se snazila do posledniho micku, nekdy ji to slo hur, ale aby to takhle obrecela, to je fakt divne. Skoro si rikam, jestli se ji spis nestalo neco jineho nebo nejaka smutna udalost v rodine treba.
Reagovat
Petr_Fisk
Také jsem přál Divé Báře a situace kolem Katky S. je zvláštní.
To se asi dozvíme až časem, ale něco tam nehraje a už se minimálně 2 roky trápí. Ne, že bych si myslel. že může být světová jednička, jak si přeje, ale může hrát výrazně lépe než v současnosti a v první třicítce by mohlo být její místo trvalé.
Reagovat
smazaný uživatel
Katka brečí a vzteká se v zápasech hodně často, to u ní není nic zvláštního.
Reagovat
Frick
si už nikde nezapálí :-(
Reagovat
gigin
Warning číslo 1.
Reagovat
sojka1
technicka: kdo povede evidenci? :-))
Reagovat
Petr_Fisk
Vrchní tenisový cenzor.
(než ho z toho "šlahne" taky)...:)
Reagovat
gigin
To právě nevím. Zvažuju. Jako královna TP pověřím asi Petra Fiska nebo blixu. Oba mi přijdou zodpovědní, ale spíš se přikláním k tomu Petrovi, blixa je starý chuj už..
Reagovat
Petr_Fisk
Děkuji za důvěru "šílená" Královno TP...:)
Cenzuru nesnáším...Nejlepší metoda na trolly je ...NEKRMIT!!!!!!
Reagovat
gigin
Jako ano, jas, ale v případě FU bych přistoupil k tej cenzuře. Koneckonců tahle metoda je mu určitě blízká.
Reagovat
Petr_Fisk
P.S. Každý je tak starý, jak se cítí a projevuje. V mých očích je Blixa mladý jinoch v rozpuku...:)
Reagovat
gigin
Blixa je prostě cyp, páč neví, kdo to je Bohumil Stejskal. Takový člověk je prostě pro mne nedůvěryhodný, ať má jařin kolik chce.
Reagovat
Petr_Fisk
Proti tomuto důkazu nelze absolutně protiargumentovat...:)
Reagovat
blixa
Tak tak, Bohumil Stejkal mě zcela diskvalifikuje pro roli hlavního "kulturbeobachtera" ;-) :-D
Reagovat
Petr_Fisk
Nikomu to Blixo prosím Tě neříkej (ať si v očích některých nepohorším), ale kdo je to Bohumil Stejskal...?
Reagovat
Krisboy
http://nd01.jxs.cz/018/886/044c57b66f_41189752_o2.jpg
Reagovat
Petr_Fisk
Díky, tak toho znám slušně (společně s Rudy Kovandou) už spoustu let.
Reagovat
gigin
:DDDD

Vy dva jste sa hledali teda..
Reagovat
blixa
No to je právě ono. Já myslel tohodle :
https://encyklopedie.brna.cz/home-mmb/?acc=profil_osobnosti&load=12081

a oni tohoto :
http://www.postavy.cz/bohumil-stejskal/

No uznej, že jsem pro naprosté mimoňství zcela diskvalifikován jako vrchní cenzor !

PS. Gratuluji k funkci ;-)
Reagovat
Petr_Fisk
To má někdo kliku...
Gratuluji k diskvalifikaci...:)
Reagovat
gigin
d@ve sa mi popačuje nejvíc na tu funkci.
Reagovat
Petr_Fisk
Naprosto souhlasím...:)
Reagovat
d@ve
Chlopi, co to tu pijete za kukle? :))
Reagovat
blixa
Mlč a dostaneš od Královny funkci !!! ;-) :-D
Reagovat
d@ve
:D
Reagovat
Petr_Fisk
Toho prvního Bohuša, jako rodilý Brňák neznám (stydím se)...:)
Reagovat
Frick
?????
Reagovat
d@ve
Chlapi, běžte s tou politokou někam..
..jinam, na jinou diskuzi. ;)
Reagovat
gigin
Ty to budeš!! Hlídaj to a domluvíme se s panem Jiráskem, ať rozdává banány. Pravidla viz níže.
Reagovat
Petr_Fisk
"Ty to budeš"...!!!!!
Příliš demokracie škodí...:)
Reagovat
blixa
Tak že jo, královna je Královna !!! Nějaká demokracie. Pořád říkám, že osvícená monarchie je nejefektivnější způsob vlády ! ;-)
Reagovat
Petr_Fisk
Je ale zapotřebí dobře "svítit"...:)
Reagovat
blixa
Tak tak, v tom je to úskalí :-D
Reagovat
Petr_Fisk
Tak jsme se vlastně dobrali logickou dedukcí k tomu, že největší nebezpečí současné osvícené monarchie, je výpadek dodávky elektrického proudu spojený s nedostatkem záložních zdrojů.
A pak, že laická diskuze je k ničemu...:)
Reagovat
blixa
No jo, jo, tak nějak přibližně přesně by to mohlo být ;-) :-D
Reagovat
gigin
:DDD pravda
Reagovat
misa
A tihle rozhodují o budoucnosti země za 30 let. Samozřejmě, že je jim to pak jedno, když to mají za pár.
Reagovat
Frick
Bohužel, je to tak trochu smutné varování pro ty, kdo při zvažování jejich "dream" prezidentských kandidátů nehledí na jejich datum narození.

Není neobvyklé se setkávat se jmény jako Rychetský (*1943), (do nynějška) Kubera (*1947), Pithart (*1941) či (opět) Klaus st. (*1941).

Pokud se podíváme za hranice, tak je zarážející kandidatura Bernie Sanderse (*1941)
Reagovat
FulnekUltras
ty jseš taky solidní degenerát
Reagovat
misa
Tak pravil blbeček z ČSLA.
Reagovat
FulnekUltras
dej si obklad - poctivé piráty najdeš už dneska leda tak u Afrického rohu ;-)
Reagovat
dadaft
dobřes to hrála Shuai Zhang, gratulace.
Reagovat
Petr_Fisk
Hrála v závěru výborně a pád Sloane dále pokračuje, už je třicátá...:(
Reagovat
sojka1
ne nee, neslo to... :-(((
Reagovat
Petr_Fisk
A sveřepý čínský šakal vyje a vyje...:)
Reagovat
EllNino
Tak to je totální kolaps
Reagovat
Petr_Fisk
Zápas Sloane s Shuai Zhang se dramatizuje.
Děsí mě trochu představa, že při populaci a drilu v Číně by mohla v blízké budoucnosti většina tenisových turnajů vypadat jako mezinárodní mistrovství Číny.
Reagovat
EllNino
Ale je vidět, že když pak Asiatky přijedou na turnaje, kde je i špička, tak zase tolik nezáří ... mají výhodu, že je u nich spousta turnajů 60k i 100k, které jsou leckdy hůře obsazené než evropské 25k ... moc konkurenceschopných tam není
Reagovat
Petr_Fisk
Zatím je to naštěstí jak píšeš.
Reagovat
Petr_Fisk
Ještě k těm highlightům...Dá se to obejít přes nastavení VPN na domovskou zemi, ale znamená to nainstalovat si příslušný software. Ten Eurosport player je levný, jen asi neřeší problém, když na to nemá Eurosport práva.
Reagovat
EllNino
už sem si nainstaloval UltraSurf a funguje to :) ale moc dík
Reagovat
Fandina
TV na tenis jsou v ČR rozdělena na WTA O2 TV Tenis, ATP Digi Sport a Eurosport na GS a pak něco dává z 250 ATP Sport1,2 a ČT DC, FED. Takže když chceš sledovat tenis komplet musíš zaplatit všem těmto. Eurosportplayer je z toho zjevně nejlevnější, ale použít ho na tenis lze čtyři, pět měsíců v roce, na GS a pár ATP 250 a pár WTA Int., někdy koncem roku. Příští rok by měl být na Eurosportu mužský ATP tenis místo Digi Sportu. Jsem zvědavá, jestli cena zůstane.
Reagovat
Petr_Fisk
Díky za informaci. Zatím to různě řeším většinou přes VPN a Supertennis (v nouzi nejvyšší Sportzone). Ale v budoucnu asi něco bude potřeba změnit.
Reagovat
Fandina
SuperTennis mám na satelitu, jenže tam nejsou GS a málo ATP tenisu. Tisícovky určitě ne. Ale na WTA kromě GS super. A v dobré kvalitě. V TV super pokoukání. Na počítači to ale nevidím. SportZone je v tomhle směru výborná. Na SuperTennisu se musím dívat jen na to, co dávají oni, na SportZone si vyberu jaký chci zápas. Každé má svoje. Výhodou těchto dvou je, že je to volné, k naladění a stažení a za provoz nic neplatím.
Za to nahoře se za všechno platí, ale zase je ta výhoda, že se lze dívat na zápasy, mimo toho, co dávají na hlavním kanále.

Kdysi jsem si kupovala TV Tennis, když tam dávali ATP a WTA turnaje, tak to bylo také super, jen na počítači, ale kromě GS tam také bylo všechno, bylo to placené, streamy ve výborné kvalitě a na výběr x zápasů. Ale asi před třemi lety rozdělili na ATP a WTA. Takže cena šla nahoru. Cenově je to asi tak stejné, jako Digi pro ATP a O2 TV pro WTA, kde je to ale i s českým komentářem a jedná se především o televizi jako takovou, Tennis TV je streamová.
Reagovat
Petr_Fisk
Tomu říkám "sofistikovaný" přístup...
Takhle Ti neunikne ani myš, natož dvojchyba...:)
Reagovat
gigin
Ano ano, já tak valím Wimbledon na BBC už několik let.
Reagovat
misa
Jen dril nestačí a kreativitu strana nemá ráda. Nejlepší byla Li Na, která byla jiná než ostatní Číňanky.
Reagovat
Petr_Fisk
No doufejme, doufejme...:)
Reagovat
dadaft
na začátku třetího teda Shuai Sloane pěkně válcuje ...
Reagovat
Petr_Fisk
Je na vlně a se Sloane to vypadá velmi bledě.
Reagovat
dadaft
moc se mi tenhle zápas líbí, obě hráčky mají vynikající pohyb po dvorci, hodně winnerů ..................

let´s go Shuai
Reagovat
dadaft
tak druhý set Sloane slušně proklouzl mezi prsty.
Shuai ukázala vůli i odvahu hrát.
hezký zápas.
Reagovat
tmora
Nevíte byl přenos na Eurosportu 1 nebo 2, můžu koukat zpětně, ale nikde na 1 ani na 2 ji nevidím. Případně jestli nikdo máte link. Díky
Reagovat
smazaný uživatel
Eurosport 2. Kolem 5 rano
Reagovat
vibbi
Za asi 159,- se da koupit měsíční eurosport, kde mate vsechny kurty i zpetne. Na vice pristrojich. Super vec, ale kupujte na netovem prohlizeci.
Reagovat
Fandina
Já platila také na internetu, Eurosportplayer na měsíc a stálo to 129,50.
Reagovat
Fandina
Bylo to na ES 2 někdy po 5 hodině. Předtím tam byla krátce Barča se Soranou.
Reagovat
tmora
Díky moc! Jinak mám UPC a E1 a E2 na všech zařízeních přes horizon.tv. Nemusím nic dodatečně platit. Díky!
Reagovat
Fandina
Jj, já mám také Eurosport 1 a 2 na všech zařízeních od Skylinku. Nicméně na GS si ještě kupuji Eurosportplayer kvůli streamům ze zápasů, které v televizi nedávají.
Reagovat
George_Renel
Je blbě, že to co dává O2TV Tenis jako Multidimensi si na ES musíš dokupovat.
Reagovat
Fandina
Já myslím, že cenově to vyjde nastejno. O2 TV také platíš.
Reagovat
George_Renel
Jenže tam máš zaplacen i ten ES i ten O2TV Tenis včetně všech zápasů pod kamerami. U ES musíš priplácet za player.
Reagovat
Fandina
Jenže O2 TV má na sport jen osm MD, na EurosportPlayeru můžeš sledovat dva TV kanály plus při GS víc zápasů streamů najednou než těch osm, cenově je to 130 Kč za měsíc, O2 TV Sport Tenis s MD 199, kdybych to vzala takhle, tak je EP nejlevnjší.
Reagovat
sojka1
zatim v pohode, navic k flekate sukni jednobarevny sportovni top a hned se cely outfit uklidni... :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Sloane trochu přibrala se mi zdá.
Reagovat
sojka1
prijde mi stejna, ona mi nikdy stihle nepripadala, ale ztezkla ji hra, vzdycky jsem obdivovala, jak nenapadne je u mice a jak snadno (a dobre) je rozdeluje....
Reagovat
smazaný uživatel
Štíhlá nebyla, ale to bříško mi přijde větší. Možná to dělá ten top, je v tom trošku jako jitrnička.
A ano na její hru se moc pěkně kouká.
Reagovat
Petr_Fisk
Jitrnička....:):):)
Reagovat
smazaný uživatel
:)
Reagovat
Petr_Fisk
Taky jsem si všiml toho bříška. Řekl bych, že přibrala.
Reagovat
dadaft
mně příjde, že se ji nějak scvrkl trup -- kousek nad zadkem už má lopatky a ramena...
Reagovat
Petr_Fisk
Takhle to dopadá, když někdo pere a nečte pokyny výrobce...:)
Reagovat
sojka1
ona ale nema tu sukni v pase... problem valecku (Ash) a jitrnicek :-)) je jejich velky objem, takze pokud chteji mit normalni (kratkou) sukni, musi si ji takhle smesne vytahnout pomalu pod prsa nebo z ni mit ten dlouhy zok, co nosi Ash...
Reagovat
jirkaS
:-D
Reagovat
rybicka
Měla jsem stejný dojem, že malinko přibrala.
Reagovat
smazaný uživatel
Siniakova looooool. Tohle uz neni ani ostuda. Jinak paradni tabulky, diky, O. Jirasek.
Reagovat
gigin
Však si predikoval, že s ní Kvítí vyhučí.
Reagovat
smazaný uživatel
Cekal nekdo takovy vysledek? Cekal jsem min. vyrovnaný zapas, jak 99% lidi na svete.
Reagovat
gigin
99% lidí na světě hlavně u Petry nikdy neví. To 1% je Kvěš a Kotyza.
Reagovat
smazaný uživatel
Kves je fanatik
Reagovat
misa
99 % lidí na světě neví, kdo to jsou Kvitová a Siniaková :)
Reagovat
smazaný uživatel
Můžu vedet, proc je tenisportal plny lidi bez domyslejiciho efektu? Furt se tady setkavam s reakcema, ktere me dostavaji. Nedavno napisu, ze Bouzkova musi proměnit MB a borec mi napíše, ze se promenuje jen jeden. Ted napisu tohle, kdyz je evdentni, ze myslim 99% TENISOVEHO sveta. Ok, napisu to ještě radsi polopate. 99% lidi, kteri sleduji tenis. Nejsem totiž dement, abych si myslel, ze cely svět sleduje tenis.
Reagovat
Petr_Fisk
Domýšlejících lidí je zde dostatek, ale z nějakého důvodu Tě rádi prudí...:)
Reagovat
Krisboy
Myslím, že ten důvod je naprosto zřejmý :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tvl, tys tu chybel. Ty jsi primo jeden z nich. Tak mi řekni duvod, nez pujdes do ignorace.
Reagovat
Krisboy
Sakra, tebe to nějak vzalo :)

Ten důvod jsou samozřejmě tvoje hysterické reakce, rozčilování se kvůli pí..vinám, absence nadhledu a smyslu pro humor. Jsi opravdu snadný terč pro posměch.

Tak sbohem a neber si to tak ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, mas pravdu. Tak pardon.
Reagovat
dadaft
99% lidí čekalo vyrovnaný zápas? To má být nějaký vtip? Spousta lidí čekala z mnoha důvodů poměrně hladké vítězství Petry, ostatně předzápasové kurzy 1,2 - 3,8 mluví za vše ...
Reagovat
smazaný uživatel
Kurzy jsou k smichu. Odkud to je? Z nejvíc dopujici kancelare ever Tipsportu? Te kancelare, ktera ma oproti jiným kancelarim kurzy nizsi v prumeru o 0,4 - 0,7? A proc by to mel byt vtip? Kvitova prvni kola nepredvadela nikdy zadny suverenni tenis. Rozehravala se později. Navic mela volno, jen trenovala. Dalsi vec ceske derby. To je stejne, jak ve fotbale. Derby je jiny zapas, kde se hraci jinak vyhecuji. Nehlede na to, ze to je Grandslam.
Reagovat
dadaft
Kurzy jsou k smíchu?
Jinak - Kvitová Češky poráží pravidelně, Siniaková s nima prohrává + 1550 dalších důvodů.
Že se čekal vyrovnaný zápas neukecáš .........
Reagovat
smazaný uživatel
Ja ho cekal. Petra nikdy nemela zadne easy 1. kolo. Az dneska
Reagovat
ta-dah
Moc diky za ty tabulky - jsou skvele:)
Reagovat
smazaný uživatel
+ 1
Reagovat
sojka1
se zatim letos dokazala vzdy po prohranem setu zberchat, takze doufam dal, ze uz zpresni a simulantku zacne rozebirat. Ale nemam na to cas, sleduji zaznam Peti strakacka (nelibi, ty fleky myslim, neni to ani sofistikovane ani elegantni).... tak pojdte, holky... :-))
Reagovat
sojka1
jo a v clanku prima statistiky, novinka, myslim.... :-)
Reagovat
jirkaS
v komentu níže to vysvětluje
Reagovat
sojka1
aha, omluva a diky, ja v neme hruze radeji snad ani neroluji, abych nenarazila na nejakou zcestnou politickou agitku... ;-)
Reagovat
jirkaS
pouze od některých ;-)
Reagovat
sojka1
myslis od toho jednoho? Ja ano... :-)
Reagovat
jirkaS
většinou, ostatní naskočí
Reagovat
gigin
Jako ty tabulky super jas. Ještě by mohl pan Jirásek zavézt to, že když tu někdo začne s politikou, tak jako v tenisu. Warning, pak banán na den, týden, měsíc a pak do konce života. Fulnek je jakoby takový McEnroe, takže určo by to slavilo úspěch.
Reagovat
gigin
*zavést
Reagovat
sojka1
co nekde bokem zavest plivatko na sekrety, kdyz mame tu demogracii... :-/
Reagovat
gigin
Nemyslíš tamty sekrety, které mne napadly hned jako první :D
Reagovat
sojka1
dobre, tak exkrety, nooooo.... ;-)
Reagovat
gigin
Prostě sračky. Rozumíme si.
Reagovat
sojka1
kazdopadne to tu takto cilene zanaset je hnus...
Reagovat
gigin
Říkám, rozumíme si...
Reagovat
Petr_Fisk
Z toho si vůbec nic nedělej, já jsem si taky dlouho myslel, že zumbeispiel je vojenská funkce...:)
Reagovat
Petr_Fisk
A co sousedky...? Zakázat nebo povolit?...:)
Reagovat
sojka1
:-)) do blogu s tema nestydama.... ;-)
Reagovat
Petr_Fisk
Aby to tady nebylo za chvíli takové ultraprofesionálně sterilní...:)
Reagovat
blixa
No právě ...
Reagovat
Petr_Fisk
Je zdraví prospívající občas okomentovat tělesné partie různých tenistek...:)
Reagovat
blixa
Kdyby psali jen ti, co tenisu rozumí, tak tu bude mít sojka sólo ... :-D :-D
Reagovat
gigin
EllNino by ji mohl dělat pohůnka trošku.
Reagovat
blixa
Maximálně leštit střevíčky ! :-D
Reagovat
blixa
Sousedky jsou v pohodě ;-)
Reagovat
Andrew89
už jí rozebrala :D
Reagovat
Mantra
aby jsi nenaštvala tu místní důchodkyni, ráno tu horovala pro ten skvělý outfit s fleky,možná si to popletla s obědem, že bude mít dnes šunkáče, ale kdo ví, lidskej mozek věkem slábne
Reagovat
aligo
Chudák Samanta... Je mi ji líto celkově za její kariérní bilanci v austrálii...
Reagovat
Andrew89
ale Tsurenko..trhej :D
Reagovat
Andrew89
no...a nepotvrzuj brejk..:D
Reagovat
tommr
napodruhé to snad vyjde ...
Reagovat
Andrew89
udržela ;)
Reagovat
dadaft
Tak teď koukám na Marii a všechna čest -- bojovala a rozhodně to nedala zadarmo..... ale dopadlo to podle očekávání.
Tommr mi sice tvrdil, že má Osaka těžký los, mně se nezdá -- do 4K na pohodu na rozehrávku a pak už je to myslím jedno - šampionky vyhrávají všechny zápasy...
Reagovat
tommr
a co Serena ve čtvrtfinále a Barty/Kvitová v semifinále? Myslím si, že letos bude mít cestu do finále podstatně těžší než loni ...
Reagovat
vrabejka
Serena ted už není nějaká extra překážka. Na GS ji může porazit jakákoliv ranařka z TOP 20. S chabým pohybem už je nepřetlačí
Reagovat
Andrew89
zápas jsem neviděl...výsledek parádní. Koukal jsem na statistiky a hodně na pohodu...nemůže Petra hrát pod zataženou střechou pořád?:D
Reagovat
Andrew89
a Katka se plácá dál a dál..holka..kdy ty tohle zastavíš.....
Reagovat
tenista08
Až svá očekávání vrátí do reality a začne hrát s pokorou.
Reagovat
tommr
Katka se bude muset smířit s tím, že z ní bude elitní deblistka, ale v singlu se do špičky nikdy neprosadí. Myslím si, že už si to asi sama uvědomuje a i proto se dneska v závěru rozbrečela. Prostě jí došlo, že na elitní singlistky jako je Petra nemá a nikdy mít nebude ...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to si nemyslím, že by byla takhle uvědomělá. :))
Brečí v každém třetím zápase každý rok.
Reagovat
ttopi
Hlavně že si Siniaková dává hezjý fítky na sociální sítě, to by jí šlo. Mám ji rád, chci ji i fandit, ale ono to snad ani nejde...
Reagovat
tommr
nejdřív to vypadalo, že se nebude hrát kvůli požárům. A ted zase program narušuje déšť. Ještě že jsou Australani na tom co se týče střech nejlíp ze všech GS ...
Reagovat
FulnekUltras
Peťa by střechu potřebovala pořád. ;-) Snad na ni zas v x-tém kole nevyjde nějaký zastrčený plácek pod frňákovníkem.
Reagovat
EllNino
nechápu, proč nezpřístupní highlights ze zápasů pro všechny ... člověk nemá čas sledovat vše, co by chtěl, a pak se ani nemůže kouknout na dvouminutový sestřih :/

Loni to normálně fungovalo, tak doufám, že to ještě zpřístupní
Reagovat
FulnekUltras
šrouby se zvolna utahují - a Orbán s Andym na všechno nestačí
Reagovat
tenista08
Andy jako bojovník proti utahování šroubů? Vtip týdne.
Podívej se, co členové jeho sekty prosazují a jak hlasují v EP, snad se ti rozsvítí. Andy to vždycky uměl hrát na všechny strany, jen k vlastnímu prospěchu. Udivuje mě, kolik lidí mu na to stále skáče.
Reagovat
rybicka
"Svět chce být klamán" - při tom netřeba mnoho přemýšlet. A jednoduchá hesla se tak dobře papouškují...
Reagovat
turista
No on ten prof. Fiala co se klepe na křeslo premiéra je jednou euroskeptik a jindy je pro EU. Hlavně mu ale jde o koryto a o koryta pro členy jeho modrobolševické partaje. Mysleli se, že to bez nich nepůjde a ono to už bez nich funguje víc než 6 let.
Reagovat
blixa
Ty seš magor :-D :-D Víš, nemám rád národní socialisty. Ani za Klause, ani za Topolánka, ani teď za Fialy. Ale největší politickou chybou Fialy není to, že je národní socialista, ale to, že je to slušnej chlap. Takovej nemá v české politice vůbec žádnou šanci. Taky mají šanci jen svině. A čím větší svině, tím větší šance.
Reagovat
Petr_Fisk
Podepisuji, ale není nic horšího než podlehnout apatii...:)
Reagovat
turista
Nemyslím si, že Fiala je slušnej. Je to kariérista až do morku kostí. Nečas vypadal taky jako "pan Čistý" a dopadlo to tak, že nám 3 roky vládla jeho konkubína.
Reagovat
rybicka
Ale že vládla konkubína - to znamená, že byl prostě chlap tažený "přírodní" silou, ne, že byl nečistý. Lidově řečeno, třeba jen obyčejně hloupý, bohužel nezkušený sameček?
Reagovat
Marduch
Presne, Necas byl spis obet.
Reagovat
FulnekUltras
ani víra v boha se nemá moc přehánět ;-)
Reagovat
rybicka
... je...
Reagovat
Fandina
Reagovat
Fandina
Jinak, já si před AO kupuji Eurosportplayer a tam jsou všechny zápasy týden zpětně.
Reagovat
smazaný uživatel
Já taky. Letos jsem koupil celý rok za 650 Kč. Bude tam i Wimbledon(Grand Slamy).
Reagovat
Fandina
Jj, to je dobrý tah, já jsem si spočítala, že když si koupím letos čtyři GS, tak se mi to nevyplatí, ale zapomněla jsem, že jsou letos OH, takže jsem nic neušetřila.
Reagovat
Petr_Fisk
Člověk počítá a počítá a pak někde jinde "uvalí" desetkrát tolik za blbosti...:)
Reagovat
EllNino
no ale ty zápasy nejdou spustit, že to ten, kdo to tam dal, nezpřístupnil pro naši zemi
Reagovat
Fandina
Aha, tak jedině se přestěhovat. :D
Reagovat
EllNino
je to pěkně otravný, jindy to normálně šlo, Austrálie a US Open je na tohle super ... na RG a Wimbledonu o ničem

Možná ten ES player koupím
Reagovat
smazaný uživatel
Taky jsem koupila, je to fajn, nic se neseká, super obraz.
Reagovat
Fandina
Aha, já GS vždycky sleduju na Eurosportplayeru a když měla Wimbl Nova, tak jsem si koupila na měsíc Voyo. Takže ani nevím, jak který GS na Youtube funguje.
Reagovat
Ondřej.Jirásek
jsou OK ty tabulky? bohužel AO je má strašně divný a moc dlouhý na print screen, tak jsem si v excelu udělal vlastní tabulku :D
Reagovat
FulnekUltras
dobré, dobré - a ve srovnání s live-skóre královské ;-)
Reagovat
d@ve
Jsou přehledný. Díky za snahu. :)
Reagovat
Fandina
Pěkné, přehledné.

Já se ráda dívám na tohle, nicméně je to dlouhé na pořízení obrázku do článku. Ale celkově je to přehledné nejen statistiky, ale i zápasy a jsou tam také fotky.

https://www.livesport.cz/zapas/40sS8KSr/#statistiky-zapasu;0
Reagovat
jirkaS
dobrý jsou ty UE, ty se ve statistikách
moc neobjevují +1
Reagovat
rybicka
Excel je super.
Reagovat
George_Renel
Je to bezva přehledné.
Reagovat
jirkaS
print screen se dá pořídit i dlouhý,
ale pro místní účel je nevhodný,
koukal jsem na to (na mobilu) a maj
to fakt zvláštní, tabulka je lepší
Reagovat
Petr_Fisk
Díky.
Naprosto dostačující.
Reagovat
Blondie
Mám radost z vítězství Petry, navíc hrála dobře - ale bohužel neměla soupeřku :(
Je mi Kačky líto, ale pokud po první ztrátě podání v prvním sadě vysílá signály o tom, že už je vlastně poražená, tak... :( :( :(

A co ta nepodaná ruka? Ještě pocit křivdy?

Uvidíme, co bude dál. Dnešní výhra se počítá, ale kvalita se bude ukazovat jinde.

Kačce hodně štěstí do deblu...
Reagovat
tommr
on jí ten rozhodčí nějak ukřivdil? Nic takovýho si v dnešním zápase nevybavuju ...
Reagovat
smazaný uživatel
Už neměla sílu. S tou její psychikou je to normál. Nevnímám to negativně. Je potřeba na sobě pracovat nejen po fyzické ale i psychické stránce.
Reagovat
Blondie
Právě myslím, že ne.
Žádný konflikt tam nebyl, tak se na něm asi vyvztekala...
Reagovat
Pavlis
Petra dnes fajn. Siniaková je ale případ. Klasika. Petra dělala laciné chyby, ale na štěstí si vždy jela to svoje. Katka měla na servisu 40-0, ale nedala to.
Petro, hodně štěstí ve druhém kole. Na rozehrání dnes super.

Zase tam prší, no, snad mají více zastřešených kurtů.
Reagovat
EllNino
Dobře, že Petra vyhrála, ale ani z toho nějak nemám radost ...

Katka vypadá odevzdaně, už v podstatě ani nebojuje a navíc ten pláč, no jaký rozdíl mezi singlem a deblem ...

V dalším kole Paula Badosa, která dneska vyhrála stejným způsobem nad Johannou Larsson ... bude to podle mě o dost těžší
Reagovat
tommr
Badosu si popravdě vůbec nevybavuju. Výhra nad současnou Larssonovou taky není žádný měřítko. Petra by jí ale měla v pohodě přejet. Problémy asi začnou až od třetího kola pokud do něj postoupí Alexandrova ...
Reagovat
EllNino
Měl bys, Karolína s ní hrála na jednom z velkých turnajů pár let zpět :)
Reagovat
tommr
v Miami 2015. Ale asi mě ničím nezaujala, protože si ten zápas vůbec nepamatuju ...
Reagovat
EllNino
Vlkova oblíbeňkyně :)
Reagovat
bIbec
diamant :-)
Reagovat
tommr
tak to doufám, že je ještě hodně neobroušenej ...
Reagovat
Mantra
Krejčík/Siniak se ta karta pomalu otáčí, v singlových karierách
Reagovat
tommr
spíš se k sobě výkonostně přibližujou což jim může v deblu prospět ...
Reagovat
rybicka
Ale na koukání to příliš není ani u jedné. Pokud tedy někdo nemiluje Kaččiny výlevy.
Reagovat
FulnekUltras
Jinak ale Katka je slušné psycho - a nedivím se tomu už jen při pohledu na její servis.
Reagovat
smazaný uživatel
Peťa dobrej trénink!
Reagovat
Fandina
Petruška je ale ošklivá, takhle rozplakat Kačenku.
Reagovat
Mantra
di do prdele
Reagovat
Fandina
uklidni se
Reagovat
Mantra
já jsem, ty tady zase prožíváš nějaká dramata, sentiment a pod. nesmysly, je to sport pro dva lidi - boj- nač by měla jedna druhou šetřit?
Reagovat
Fandina
Nedělej se, nerozumíš legraci. Že Katka popotahovala, není žádný sentiment.
Reagovat
Mantra
nedělej se? :-D to je dobrý - pa babi
Reagovat
Fandina
čau dědku
Reagovat
tommr
no Petra jí sice nešetřila, ale Katka to s tím brekem trochu přehnala ...
Reagovat
Elip13
Katka je fracek. Ona neumí prohrávat. Tak si třeba z toho aspoň něco odnese.
Reagovat
tommr
aspoň bude mít víc času a sil na debla, kterej jí živí. V singlu už toho asi moc neuhraje ...
Reagovat
Fandina
Měla blbý los. Není divu, že se rozbrečela.
Reagovat
FulnekUltras
ještě že aspoň v pravý čas porazila ušáky
Reagovat
Fandina
Nike s barevnými fleky na oblečení boduje. Naomi, Petra šatičky a Grigor v tmavém oblečení s barvnými fleky na triku. Šatičky Sereny také OK.

A líbí se mi Asics, co má teď na sobě Katka a šatičky od Adidas asi Stella také v barevné kombinaci do úhlů. A také oblečení Rogera, tmavé triko a sytá fialovovínová na kalhotech a doplňcích mi neUniqlo, vypadá dobře ... úsměvf
Reagovat
lvicek
Ty saty Peti se mi taky celkem libi, ale kdyz ji v tom vidim, tak mam neodbytny dojem, ze mely byt o neco delsi. Je to nejake takove nevyvazene, nahore spousta fleku, dole najednou konci moc brzy. Kdyby byly o kousek delsi, tak by ji to udelalo lepsi linii a figuru.
Reagovat
bIbec
Katko, zaber trošku. Nenech se zostudit.
Reagovat
EllNino
mně přijde, že Katka už toho singla ani hrát nechce
Reagovat
Mantra
ona je pořád ještě mentálně někde na úrovni 15tky
Reagovat
Mantra
já koukám chvíli, ale žádná sláva, mi to příjde jak když tam je Camila Giorgi, takovej hurá styl, casino, prostě pálí míček za míčkem, to nebude fungovat víc jak dva zápasy - no uvidíme.
Reagovat
Mantra
Frývirtovic by uhrály víc než Siniak... :/
Reagovat
tommr
dneska je to dobrá taktika a na Katku to v pohodě stačí ...
Reagovat
Mantra
taktika? spíš styl, hraje to tak už nějak pořád, no a na Siniaka by stačil dneska kdokoliv
Reagovat
tommr
zatím to vypadá na pohodovou výhru Petry ...
Reagovat
FulnekUltras
vždycky se to ještě může zvrtnout, ale soupeřka typu Sinjakóva je pro první kolo skoro stejné požehnání jako dva hajzlíky v baráku
Reagovat
tommr
no měl jsem trochu obavy, aby se Katka na Petru nějak nenahecovala, ale zatím to vypadá dobře ...
Reagovat
Blondie
Peti má hezké šatečky, škoda, že podklad není bílý :)
Akorát až moc odkrývají perdel XD
Reagovat
FulnekUltras
není to špatné ;-)
Reagovat
EllNino
Výborně! Tak nějak jsem čekal, že tady by to mohlo vyjít, Bára sice měla výpadek ve druhém setu, ale jinak super :)

Ve druhém kole Ekaterina Alexandrova, to bude hodně těžké
Reagovat
rybicka
Viděla jsem obě a bojím se, že to moc těžké nebude. Přesto blahopřání Báře.
Reagovat
EllNino
Špatný, po Wimbledonu už v singlu prachbídné ... výhra nad nerozehranou JoKo byla spíš výjimka ... od té doby 3x 0:2 s celkem hratelnými soupeřkami ...

Asi už to v singlu nepůjde, max zas na té trávě
Reagovat
tommr
zápas Báry byl přerušenej kvůli poprchávání v nejméně vhodnej okamžik. Bára podává na zápas a stav je 5:4 30:30 ve třetím setu ...
Reagovat
tommr
Báru to naštěstí moc nerozhodilo a zápas dokázala dopodávat. Cenná výhra ...
Reagovat
tommr
zklamala a nepotvrdila nasazení. Cirstea přitom v poslední době nehraje nic moc ... :(
Jediný pozitivum vidím v tom, že Bára bude mít aspoň víc času a sil na debla ve kterým obhajuje lonský semifinále ...
Reagovat
Pavol
Bohužiaľ s Barbory sa stala istota dvojnásobku.
Reagovat
Fandina
Serenka má docela hezké šatičky.
Reagovat
tommr
Osaka byla pro Marii příliš velký sousto. Pokud Marie trochu nezesílí a nezlepší servis tak nemá proti elitním ranařkám šanci ...
Reagovat
Fandina
Nějaké svaly má. Je to taková štíhlá vysoká holka.
http://scd.en.rfi.fr/sites/english.filesrfi/images/afp/f91eacf2d5cefe0ec36b4d417dc0f2ddf7275a1c.jpg
Reagovat
tommr
její razance úderů ale byla dneska proti Osakaový tak poloviční ...
Reagovat
turista
No Maruška rozhodně nemá nahoněné svaly pomocí steroidů.
Reagovat
EllNino
Bohužel bez šance ... záblesky tam byly, ale bylo to hlavně o Naomi, což se tak nějak dalo čekat ...

No nic, Maruška tedy v singlu tři prohraná 1. kola letos, aspoň, že vyšla ta kvalda v Brisbane ... uvidíme, co bude dál :)
Reagovat
R01316
tak do brezna tusim nic neobhajuje, tak ma na honeni bodu jeste cas..
Reagovat
misa
Dále má zapsané Acapulco, ale to je až za měsíc. Uvidíme, jestli nezkusí mezitím nějakou kvalifikaci nebo ITF turnaj.
Reagovat
baggik
Viděl bych to pozitivně. Maruška hrála na grandslamu s top hráčkou poprvé. Určitě si z toho hodně vezme. A na servisu se zlepšuje, čekal jsem že bude mít problémy si vůbec udržet servis a tak zlé to zdaleka nebylo, navíc jedno eso jako bonus. Urcite muzu hrat lepe, treba kdyz vedla 4:2 ve druhem setu, tak to neustala a zacla gem dvojchybou a pak ho i dvojchybou ukoncila. Byla tam nervozita dneska.
Reagovat
turista
Určitě. Má možnosti na to se dostat dál. Rozhodně. Holt ale když se hodně studuje tak asi má na tenis času méně než by potřebovala.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist