Chomutovské gymnastky završily úspěšnou sezónu bronzem z Mistrovství ČR
Úspěšný tým chomutovských gymnastek. Na snímku zleva: Karolína Fröhlichová, Štěpánka Milerová, Valentýna Nataly Hoffmannová, Kateřina Slivková, vzadu trenérka Kateřina Vomastová. Foto: SK GYM Chomutov
Chomutov

Lázně Kynžvart, Chomutov - Moderní gymnastky z oddílu SK GYM Chomutov zakončily úspěšnou sezónu společných skladeb bronzovou medailí z Mistrovství ČR, které se konalo v Lázních Kynžvart.

Děvčata proplouvala celou sezónou na výbornou, protože ze všech závodů přivezla zlatou medaili. Na Mistrovství ČR chomutovské gymnastky dokázaly, že i s velkou chybou v závěru sestavy, kdy skočily bez jednoho náčiní, dokázaly vybojovat bronz.

V úspěšné společné skladbě cvičila děvčata: Kateřina Slivková, Karolína Fröhlichová, Valentýna Nataly Hoffmannová a Štěpánka Milerová. Poděkování patří nejen trenérce a rodičům děvčat, ale také městu Chomutov, které pro tuto úspěšnou společnou skladbu zakoupilo závodní dresy a nejkvalitnější gymnastické náčiní.

Nyní se děvčata intenzivně připravují na start jarní sezóny jednotlivkyň, která začíná v únoru. Trenérka Kateřina Vomastová doufá, že nějaké úspěchy přinese i jarní sezóna.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru