Moje sladké tajemství

Vodí partnera za nos? Prý stále miluje Prachaře!

Během uplynulého roku došlo k rozchodu jednoho z nejsledovanějších párů českého showbyznysu Agáty Hanychové (34) a Jakuba Prachaře (36). Právě herec byl pak prvním z dvojice, u kterého se poměrně brzy poté podařilo zjistit, že už si za svou manželku našel náhradu a to modelku Denisu Dvořákovou (28).

Nový partner za každou cenu Hanychovou to tenkrát údajně mělo pořádně naštvat, a i proto se snažila z kamaráda, učitele surfu, kterého poznala v Izraeli, udělat svého nového partpartnera. Dokonce si ho i na čas přivezla do Prahy a měla si s ním i užít několik vášnivých nocí, jenže nakonec z toho nic nebylo. Momentálně ale sama není, jelikož si na seznamce našla dobře zajištěného podnikatele Zdeňka Turka (36).

Kuba by jen pískl, a už by přispěchala

„Jsem šťastná, mám konečně normálního kluka s normální prací,“ tetelila se Agáta blahem začátkem prosince. Chce zpátky svého manžela Jenže ačkoli na všechny strany hlásá, jak je nyní šťastná a že její nový partner je bez chybičky, údajně stále chová hodně silné city k Prachařovi a kdyby o ni prý projevil zájem, klidně by se Turka vzdala a dala jejich vztahu novou šanci. Pálí za sebou mosty Ale jelikož tuší, že je to hodně nereálný scénář, alespoň se zbavuje všeho, co jí Jakuba připomíná.

Nejprve si na sociálních sítích změnila příjmení z „Prachařová“ na „Hanychová“ a později si také nechala přetetovat písmeno „K“, které si na důkaz lásky nechala umístit na prst. A dokonce i na jejích profilech na sociálních sítích rapidně ubylo všeho, co připomínalo známého herce a moderátora.

Snaží se na něj nemyslet Asi se Agáta snaží věřit rčení: Sejde z mysli, sejde z duše. Bohužel ale z její mysli Jakub jen tak nesejde. Navždy je totiž bude spojovat společná dcera Mia (2). Možná i proto se tak rychle snažila Hanychová najít nového muže. Přce jen byla zvyklá několik let žít s mužem v jedné domácnosti a vlastně na něm být z velké části závislá. A asi to co nejrychleji chtěla zpátky, tím spíš, když zjistila, že si její manžel užívá s jinou.

Pokud jsou ale vztahy šity horkou jehlou, často se to dříve či později negativně projeví. A údajně právě na to Agáta sází. Doufá totiž, že když Jakubovi vztah s Denisou nevyjde, bude mít u něj ještě šanci.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden