Moje šťastná hvězda

Kvůli čemu žárlí na mladší kolegyni?

Kdykoli vyrazí do společnosti, je samý úsměv a šprým. Jaká je ale Veronika Arichteva (33) ve skutečnosti? Ti, co ji znají blíže, prozradili, že umí být i hodně zákeřná. Ovšem jen když ji něco pořádně rozčílí.

Dříve také podle všeho byla velká divoška, které nebylo nic svaté. Změnila se? Podle některých svých přátel nikoliv. Ačkoli se po svatbě hodně snažila, přece jen má její svědomí trápit jeden velký přešlap.O co jde?

Bez manžela by nebyla nikdo

Jakožto hvězda seriálu První republika byla žádaná na všech možných společenských akcích. Firmy jí nabízely nejrůznější spolupráce, nabídky na moderování a role se jí jen hrnuly. A to všechno díky jejímu manželovi Biserovi (43). Ten se totiž na režii populárního seriálu podílel, a tak má na úspěších své manželky obrovský podíl. Jenže ta jako by si toho snad ani nevážila.

Komu nemůže přijít na jméno?

Jeden z členů natáčecího štábu se totiž před pár týdny nechal slyšet, že ví o něčem, o čem dodnes netuší ani hereččiny nejlepší kamarádky.A to, že si během natáčení užívala s hlavní mužskou hvězdou seriálu, slovenským hercem Jánem Koleníkem (40). Prozradil, že na začátku natáčení se vůbec nemuseli, ale později se sblížili tak, že spolu byli dokonce několikrát i na večeři.

Onen člen natáčeního štábu seriálu si dokonce myslí, že spolu museli mít nějaké techtle, a možná i mechtle, neboť při natáčení po sobě házeli takové pohledy, které mohly znamenat jen jediné. Ale že by si toho nikdo jiný nevšiml? To by bylo hodně zvláštní, a proto jejich údajnému románku skoro nikdo nevěří.

Někteří však přece jenom váhají. Pravda totiž je, že Koleník a její manžel jsou dost podobné typy, a tak by nebylo divu, kdyby se kolega herečce líbil. Ta se však svému nejspíš jen smyšlenému románku směje.

Na svého manžela totiž nedá dopustit. Na koho naopak dopustit dá, a dokonce jí podle všeho sršejí blesky z očí, když slyší jméno dotyčné osoby, je její kolegyně Eva Burešová (26). Hvězda seriálu z lékařského prostředí Modrý kód totiž budí rozruch kamkoli přijde.

Je krásná, chytrá, sebevědomá a dostává jednu roli za druhou. A navíc má už dítě, po kterém podle všeho Arichteva poslední rok tolik touží.

Byla vzteky bez sebe

A také je o sedm let mladší. V hereckých kuloárech se proslýchá, že Burešová Arichtevě sebrala dokonce už dvě role a kvůli tomu mají být na ostří nože.

Jiní ovšem zase tvrdí, že se nemají rády z úplně jiného důvodu. Jakého? Podle všeho měl s Evou Burešovou flirtovat manžel Veroniky Arichtevy Biser. A také ji chtěl obsadit do jednoho svého připravovaného filmu.

Když se to Arichteva dozvěděla, byla podle všeho vzteky bez sebe. Má snad strach, že ji může Burešová ohrozit jak v pracovním, tak v soukromém životě? Obě mají jistě hodně co nabídnout, ale dozajista je pravda, že mládí má zelenou.

Ač ještě Arichteva rozhodně do starého železe nepatří, její kariérní vzestup trochu slábne. Režiséři se jí totiž bojí dávat role, protože si myslí, že co nevidět konečně otěhotní.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden