Hlavní obsah

Jaké šaty vynesly celebrity na udílení cen SAG Awards 2020

Novinky, Linda Humlová

V pondělí 20. ledna se v americkém Los Angeles odehrálo prestižní předávání cen SAG Awards 2020. O ostře sledovaném galavečeru se traduje, že předznamenává jména vítězů dlouho očekávaných Oscarů. Jaké herečky se akce zúčastnily a co měly na sobě?

Foto: Profimedia.cz

Herečka Renée Zellwegerová

Článek

Jednou z hlavních hvězd večera byla nepochybně herečka Jennifer Anistonová, která dostala cenu za nejlepší herecký výkon v dramatickém seriálu. Na sobě měla vintage šaty ze svého vlastního šatníku značky Dior od návrháře Johna Galliana.

Herečka Zoë Kravitzová si oblékla světle meruňkové šaty bez ramínek, jejichž autorem byl Oscar de la Renta, které doplnila bílými rukavičkami. Díky absenci výrazných šperků působil model minimalisticky a nechal vyniknout hereččiným výrazným rysům.

Americké herecké ceny získali Pitt, Anistonová, De Niro i Phoenix

Film

Velkým překvapením byla patnáctiletá herečka Millie Bobby Brownová, která vsadila na bílý dvoudílný kalhotový komplet. Celek bohužel působil až příliš svatebním dojmem. Květinová aplikace a celkový styling herečce navíc zbytečně přidávaly léta.

Foto: Profimedia.cz

Zleva herečky Millie Bobby Brownová, Zoë Kravitzová, Jennifer Anistonová

Cenu za nejlepší herecký výkon v hlavní roli si v modrých saténových šatech značky Maison Margiela převzala Renée Zellwegerová. Skládaný živůtek bez ramínek upoutal pozornost k hereččiným vypracovaným pažím. Naopak Margot Robbieová se zbytečně zahalila do změti volánků z dílny módního domu Chanel. Nicole Kidmanová pak vsadila na flitrovanou róbu s vlečkou, které dominoval vysoký rozparek od amerického návrháře Michaela Korse.

Foto: Profimedia.cz

Zleva herečky Renée Zellwegerová, Margot Robbieová, Nicole Kidmanová

Jako pravá femme fatale vypadala herečka Scarlett Johanssonová, která na předávání dorazila v modrozelených šatech značky Armani. Šaty kromě hlubokého výstřihu zdobil i výstřih na zádech, který odhaloval hereččino tetování. Lupita Nyong'ová zvolila róbu značky Louis Vuitton. Bílý vršek šatů, ale zbytečně připomínal horní díl bikin. Naopak u pětadvacetileté herečky Natalie Dyerové byl celkový styling na jedničku. Zlaté šaty značky Saint Laurent ji rozzářily a dodaly na mladistvé eleganci.

Foto: Profimedia.cz

Zleva herečky Scarlett Johanssonová, Lupita Nyong'ová, Natalia Dyerová

Na černou klasiku vsadila zpěvačka a občasná herečka Jennifer Lopezová. Šaty se spadlými rameny značky Georges Hobeika daly vyniknout oslňujícím šperkům, jejichž hodnota se pohybovala kolem dvě stě miliónů korun. Třpytivou podívanou předvedly i herečky Reese Witherspoonová a Charlize Theronová. Obě vsadily na šaty zdobené stříbrnými flitry.

Foto: Profimedia.cz

Zleva herečky Jennifer Lopezová, Reese Witherspoonová, Charlize Theronová

Plesová sezona je tu. Staňte se královnou parketu

Styl
Foto: Profimedia.cz

Herečka a zpěvačka Jennifer Lopezová

Dokonalý detail

Dokonalý make-up, ale také sponu do vlasů předvedla herečka oceněná za ženský herecký výkon v televizním filmu či minisérii Michelle Williamsová. Diamantový šperk ve tvaru pírka podtrhl krátké mikádo a přitáhl pozornost k líčení ve stylu zlatého Hollywoodu.

Foto: Profimedia.cz

Herečka Michelle Williamsová

Móda z letošního předávání cen amerických filmových kritiků

Styl

Reklama

Související témata:

Související články

Jak se naučit nosit bílou barvu i v zimě

V zimě máme tendenci ukrývat se do tmavých barev, které jsou sice praktické, nicméně v kombinaci s neustálou tmou nepůsobí ani trochu pozitivně. Vyzkoušejte...

Vybavte se do zimy mrazuvzdornými sněhulemi

Prosincové počasí dokáže pěkně potrápit. Vybavte se do třeskutých mrazů zateplenými botami s tlustou podešví, díky kterým budou vaše nohy v pohodlí a teple....

Výběr článků

Načítám