Šíp.deník.cz

Monika Štiková opět šokuje: Obří diamant a svatba se zajíčkem!

Michal a Monika Štikovi bavili před dvěma lety celý národ otevřenou reality show z jejich života. Krátce po odvysílání pořadu se ale manželství rozpadlo. Štiková se totiž bláznivě zamilovala do hokejového kolouška Petra Biniase a od manžela odešla. Ačkoliv vztahu nikdo příliš nevěřil, o čtyřiadvacet let mladší milenec před pár dny požádal Štikovou o ruku!

1 / 10
Monika Štiková

Monika Štiková udělala pro lásku k mladšímu milenci doslova vše co mohla. Nejprve oznámila svému trpělivému manželovi Michalovi, že od něj odchází. Ten o nevěrách své ženy věděl, ale před to ji nechtěl opustit!

Štiková ale šla tvrdě za štěstím a neohlížela se napravo nalevo. Všechny velice překvapilo, když rozjela veřejnou válku s dcerami Charlotte a Ornellou, se kterými již druhým rokem není ve styku.

Monice však "bývalá" rodina vůbec nechybí, naopak se rozhodla, že si novou vytvoří s Biniasem, kvůli kterému se odstěhovala do Německa. Štikové sice táhne na padesát, otevřeně ale mluví o tom, že se hodlá stát potřetí matkou a předtím ji čeká veselka!

Štiková a Binias spolu chtějí zestárnout.

Štiková se rozhodla, že si už kvůli dospělým dcerám nebude dělat vrásky a udělá si na důchod život snů. Odstěhovala se do Německa a užívá si každý okamžik po boku mladého partnera.

Dvojici sice dělí obrovský věkový rozdíl, láska si ale nevybírá a Monika s Petrem se chtějí stát kompletní rodina. O dítěti mluví již druhým rokem a zřejmě vzhledem k věku Štikové se jim zatím tento sen nepodařilo naplnit.

Binias tak přišel aspoň s nabídkou sňatku a udělal to vskutku stylově! Své milované daroval obří diamant!

Štiková se bude vdávat podruhé, pro Biniase to bude premiéra.

"Ano," napsala Štiková na svůj Instagram k fotce prstenu s nepřehlédnutelným kamínkem. Petra Binias nenechal nic náhodě a postaral se, aby svou milovanou pořádně překvapil.

Štiková samozřejmě nabídku nemohla odmítnout a tak ji v brzké době čeká druhá svatba! Jednu si zažila před více než dvaceti lety s Michalem, nyní bude mít druhý pokus.

K úplnému štěstí chybí opravdu už jen vytoužené miminko. Tak uvidíme, zda se jim nakonec zadaří, přejeme jim však hodně štěstí, a gratulujeme k zásnubám!

Zamilovaná dvojice chystá svatbu.

Za minulostí se Monika Štiková již neohlíží.

Místo miminka mají zatím pejska.

Zdroj: Jan Novák
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů