Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Tolkkiho třetí den v Praze: 6 piv, 9 becherovek, gulášek a prasečinky s Dominikou...

    Timo Tolkki sice přiletěl do Prahy jako žebrák, ale žije si jako král. | foto: Koláž Expresu

    Timova cesta, jak si získat zpět srdce své manželky, se překlenula do třetího dne, a nic se nezměnilo. Zoufalý Fin nemá hotel, o peníze musí škemrat a na sobě má stejné oblečení, v němž přiletěl do Prahy obtěžkán pouze igelitkou. Přesto je plný nadějí a plánů do budoucna. S redaktorem Expresu zašel na guláš a během jídla vypil devět panáků becherovky a šest plzní. U vydatné večeře se rozpovídal o vztahu s Dominikou, která s ním podle jeho slov odmítá již tři roky spát. On se spánkem problém nemá. Usnul přímo během schůzky s naším redaktorem!

    Pokud si Dominika Gottová myslela, že když svého muže finančně nepodpoří ona a nabídne mu pouze jednosměrnou letenku kamkoliv, bude v Praze ztracený, šeredně se spletla.

    Timo Tolkki má po celém světě tisíce fanoušků, kteří ho nehodlají nechat napospas jeho osudu. Na pomoc mu opět přispěchal samaritán z Japonska, jenž mu dohromady půjčil již dva tisíce eur, což je více než padesát tisíc korun.

    Nyní mu měl znovu zaplatit nocleh a poslal mu téměř osm tisíc korun. Možná i kvůli tomu dobře naladěný Timo souhlasil se schůzkou s redaktorem Expresu, který ho pozval na guláš.

    „Miluju český guláš, ale nechutnají mi moc knedlíky. Raději si ho dávám s těstovinami. Zde mi ale knedlíky moc chutnají. Z českých pochutin mám také moc rád české pivo, které je nejlepší na světě, a samozřejmě becherovku. Tu mě naučila pít Dominika a pil ji i Karel. Je moc dobrá na žaludek. Rád si ji dávám,“ svěřil redaktorovi Expresu Timo, jenž si nejen jídlo, ale hlavně alkohol dopřával plnými doušky.

    Během schůzky Tolkki stihl vypít devět dvojitých panáků becherovky a šest plzní.

    Ačkoliv v průběhu schůzky hned několikrát zavzpomínal na Karla Gotta, a dokonce pouštěl i jeho písničky a prozradil, že nejraději má hit Být stále mlád, téma hovoru se točilo hlavně kolem jeho stále ještě manželky Dominiky. 

    „Bylo období, kdy vypila litrovou lahev vodky za den. Teď už ale nepije, protože tvrdě pracuje,“ prozradil například finský muzikant, který snad poprvé přiznal, že jejich vztah prochází krizí.

    Rozvod podle jeho slov ale není na pořadu dne, protože se stále moc milují. A to i když spolu už tři roky nespí.

    „S Dominikou jsem neměl sex už tři roky. Nechce sex, skončila s ním definitivně. Měla ho už dost, opravdu dost. Respektuje, že já sex ale chci, a tak mi povoluje milenky. Mám několik milenek v Mexiku. Nejvíce jsem si užil s Claudií Pearl. I když jsme se nerozešli v dobrém, byl bych rád, kdyby z nás byli přátelé. Nevidím důvod, proč by to tak nemohlo být,“ říká bez obalu Tolkki, jenž je podle svých slov i v Praze v kontaktu hned s několika ženami.

    Redaktorům Expresu se chlubil dívkami z eskortu. Pod vlivem alkoholu dokonce navrhl, aby s ním šli večer na párty za holkami, či dokonce do nevěstince. Vzhledem k tomu, že u sebe neměl zase ani korunu, byl to celkem troufalý nápad.

    Předtím než Timo Tolkki usnul, reportérům Expresu prozradil, proč do Prahy přiletěl nyní a nepočkal až do března, jak původně avizoval. 

    „Nemohl jsem to vydržet bez Dominiky, byli jsme bez sebe moc dlouho. Miluji ji moc a ona mě také,“ uzavřel Tolkki, který v Česku hodlá zůstat další tři týdny.

    Během nich hodlá bojovat o srdce své manželky, která s ním, jak sám přiznává, už tři roky nespala. Přesto ho prý Dominika moc miluje, ale její chování tomu příliš neodpovídá.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 22:58 úterý 19. května 2020. Anketa je uzavřena.

    • Trapas
      754
    • Haha
      275
    • Tvl
      139
    • Cože
      97
    • Super
      87
    • Sladký
      52