80. narozeniny Jany Brejchové: Slavila s rodinou na lůžku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

80. narozeniny Jany Brejchové: Slavila s rodinou na lůžku

Tereza Brodská maminku v léčebně pravidelně navštěvuje.
Tereza Brodská maminku v léčebně pravidelně navštěvuje. (David Malík)

Ani na své 80. narozeniny neopustila hvězda stříbrného plátna Jana Brejchová léčebnu dlouhodobě nemocných v pražském Motole, kde je už přes pět let. Největší radost jí udělala dcera Tereza Brodská (51). Věděla přesně, co oslavenkyni potěší.

„S maminkou oslavila její narozeniny celá rodina a všichni jsme ji navštívili v neděli. Měla obrovskou radost,“ prozradila herečka. V pondělí, tedy v den matčiných narozenin, od rána do večera točila. Proto oslavu zorganizovala den předem. „Maminka se moc radovala, že nás všechny vidí, a bylo to moc hezké,“ svěřila se Tereza. „Nejkrásnějším dárkem pro ni je dort, protože jí moc chutná. Takže to je sázka na jistotu, že jí tím uděláme největší radost,“ popsala Brodská. Jana Brejchová je od podzimu 2013, kdy prodělala mozkový kolaps, upoutána na nemocniční lůžko. „Moc ráda vzpomíná a povídáme si spolu o krásných chvílích,“ prozradila už dříve Tereza.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.