Poslední nemovitostí, kterou pořídil, je bývalý Dům dětské knihy a dřívější sídlo nakladatelství Albatros v Praze na rohu Národní třídy a ulice Na Perštýně. Od realitního magnáta Václava Skaly koupil nemovitost byznysmen Daniel Farnbauer, vyplývá ze zjištění E15 z katastru a obchodního rejstříku. Albatros v minulých letech prodělal rozsáhlou rekonstrukci. Skončila loni na podzim. 

Skala nevlastnil Albatros přes svou Pražskou správu nemovitostí, ale jako fyzická osoba. Farnbauer budovu kupuje prostřednictvím firmy Real Estate Albatros. „Nebudeme se k tomu vyjadřovat,“ odpověděla na otázky k transakci mluvčí PSN Kateřina Jukl. K obchodu a jeho ceně se nevyjádřila ani Farnbauerova FID Group.

Byznysmen je vlastníkem i Slovanského domu, kde podniká také jeho exmanželka Gábina Partyšová. „Začala jsem pracovat na svém novém projektu. Je to jóga, masáže, fyzioterapie, holistický věci a trošku se tam pracuje s duší. Máme v centru pronajatý prostor, kam lidé docházejí. Je to v podstatě byt ve Slovanském domě, který vlastní můj druhý exmanžel,“ prozradila Blesku moderátorka Snídaně s Novou.

VIDEO: Gábina Partyšová: Závislost na lécích a pomoc psycholožky!

Video
Video se připravuje ...

Gábina Partyšová: Závislost na lécích a pomoc psycholožky! Markéta Reinischová

Fotogalerie
44 fotografií