Gottová a Tolkki? Smutná podívaná... Pavel Novotný ví, KDO ZA TÍM STOJÍ!

Dominika Gottová 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. ledna 2020 8:24 | Aktualizováno: 22. ledna 2020 22:30

Pavel Novotný už má sice jiné starosti, přesto stále sleduje i dění kolem českých celebrit. Proto mu neunikla návštěva finského manžela Dominiky Gottové v Praze. Bývalý bulvární novinář ji jasně zhodnotil na sociální síti.

Česko už několik dní řeší nečekanou návštěvu Tima Tolkkiho v Praze. Finský manžel Dominiky Gottové sem podle svých slov přijel bojovat o srdce své ženy, která se ho před časem rozhodla opustit a natrvalo se vrátit domů, kde už si našla práci a hledá i vlastní bydlení.

O výletu metalového hudebníka do středu Evropy si myslí své i bývalý bulvární novinář Pavel Novotný, dnes politik a starosta pražských Řeporyjí v barvách ODS. Na sociální síti dal jasně najevo, co si o celé záležitosti myslí.

Timovu návštěvu našeho hlavního města na twitteru označil za „šaškovsky smutný výjezd finského bezdomovce“. Je přitom přesvědčen, že mu cestu zaplatil jeden z tuzemských serverů výměnou za „fotku na požářišti na Malvazinkách“, čímž myslel hrob Karla Gotta (†80).

„Výtečná dlouhodobá práce u obou nebožáků, vynucená příjemci kauzy, již tento obsah prostě vyžadují,“ konstatoval Novotný.

Témata: Pavel Novotný Dominika Gottová Timo Tolkki