Arroyo ani Adamec na testech v Sigmě neuspěli. Po Ekvádorci by měla sáhnout Jihlava

Arroyo ani Adamec na testech v Sigmě neuspěli. Po Ekvádorci by měla sáhnout Jihlava

Sigma Olomouc, ke které se v pondělí opět připojil po podzimu nechtěný Václav Pilař, odcestuje ve středu 22. ledna na soustředění do Turecka.

V hanáckém kádru už ovšem nebude jak slovenský záložník Martin Adamec, jenž naposledy působil ve druhé polské lize v barvách Odry Opole, ale patří Jagiellonii Bialystok, tak ekvádorský útočník Luis Arroyo, jenž strávil podzim v Třinci.

Oba hlavního kouče Radoslava Látala během lednové přípravy nepřesvědčii, že by si na Andrově stadionu zasloužili smlouvu a stali se kmenovými fotbalisty desátého celku Fortuna:ligy.

O druhém zmíněném jihoamerickém borci přitom nejde říci, že by nezapůsobil. "Jenže teď potřebujeme vzít útočníka, o kterém budeme stoprocentně přesvědčení, že nám pomůže. Potřebujeme větší kvalitu," okomentoval situaci Radoslav Látal, jehož slova publikoval server idnes.cz.

Třiadvacetiletý Arroyo, který na podzim zasáhl do 14 duelů, ale během 847 poskytnutých minut neskóroval, už se nebude vracet do devátého Třince, ale čeká ho boj ve druholigové špičce, protože by se měl velmi brzy upsat Vysočině Jihlava.

"Její trenér Radim Kučera mi děkoval, že ho nebereme," doplnil na webu idnes.cz Látalův asistent Jiří Neček.