Zlo v rodině: Meghan a Harry museli utéct! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Zlo v rodině: Meghan a Harry museli utéct!

Meghan a Harry prý museli jít.
Meghan a Harry prý museli jít. (archiv)

Královský pár ze Sussexu dospěl k velmi radikálnímu rozhodnutí, které vyvolalo světový „humbuk“. Komentáře, proč Harry a Meghan chtěli vystoupit z klasické konzervativní role, a odsunout se do zámoří, jsou protichůdné. Podle nejnovějšího tvrzení ale prý k němu měli skutečně pádný důvod.

Nejmenovaný přítel prince Harryho totiž přišel s vysvětlením, že rozhodnutí odstoupit bylo v zásadě nevyhnutelné, jak uvádí web Super.cz. Prý se spolu se svojí ženou cítili zahnaní do kouta. Zdroj, který hovořil podle uvedeného serveru s americkým časopisem People, zmiňoval jako jeden z hlavních důvodů odchodu z královské rodiny velmi špatné vztahy. „pisem People, zdůraznil špatné vztahy v královské rodině: „Tohle není způsob, jakým to chtěli udělat, ale Meghan a Harry byli donuceni. V té rodině je tak zlá krev, že je to až toxické. Kdyby byly vztahy lepší, všechno by bylo jinak,“ šokoval.

Ten také opět potvrdil, že se Harryho velmi osobně dotkla poznámka prince Williama, že by svatbu s americkou herečkou neměl uspěchat. Ta pro změnu špatně snášela negativní články v médiích: „Meghan a Harry necítili z rodiny dostatek podpory a útěchy,“ dodal údajný přítel páru k momentálně vyhrocené situaci v britské monarchii.



Přečtěte si
adeso
21. 1. 2020 • 19:35

já váš názor podpořím, Kate chtěla vládnout všem mužům v království a ono prd

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.