Hlavní obsah
Článek

Herečku Mariku Šoposkou znají televizní diváci z projektů jako Vyprávěj, První republika, Cirkus Bukowsky a asi nejvíc z Ordinace v růžové zahradě. Do nekonečného seriálu nyní vstoupil také její mladší bratr Antonio Šoposki, který si zahraje pro změnu v Ulici.

Právě za sestrou šel, když nabídku do Ulice dostal. „Řekla mi, že je to dobrá příležitost se zviditelnit a nasbírat zkušenosti. Jsem rád, že mám někoho, kdo mi v tomhle ohledu poradí,“ svěřil mladý herec, který ztvární syna Hedviky (Lenka Zahradnická) Vaška.

Antonio se netají tím, že je pro něj Marika vzorem. Inspirací mu byla i ve výběru studia a potažmo budoucího povolání. „Když jsem začal mít rozum ze světa, viděl jsem ji v pohádkách, ve kterých tehdy začínala ona. Když jsem zjistil, že je možné herectví studovat, vůbec jsem nepřemýšlel o tom, že bych dělal něco jiného. Teď jsem ve třetím ročníku Pražské konzervatoře,“ řekl.

Zatímco Antonio se do natáčení pustil, jeho sestra je na mateřské dovolené. V listopadu manželovi Petru Čechákovi porodila druhého syna.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám