V úterním vydání známého pořadu Good Morning America byli hosty legendární Ozzy Osbourne se svou chotí Sharon (67). Otevřeně tam promluvili o zdravotním stavu umělce - trpí Parkinsonovou chorobou!

„Bylo to pro nás příšerně náročné. Musel jsem mít operaci na krku, který zkřivil všechny moje nervy. Zjistil jsem, že mám mírnou formu..,“ zarazil se Osbourne a podíval se na svou ženu, než dořekl větu: „Parkin 2, což je způsob Parkinsona. Je tolik různých typů Parkinsona,“ posteskl si.

„Není to rozsudek smrti, ani při hodně fantazie. Ale ovlivní to nervy ve vašem těle. Je to tak, že jednou máte dobrý den, pak dobrý den a potom opravdu špatný den,“ uvedl Ozzy s tím, že ještě loni byl v příšerném stavu. Léky a operace mu ale trochu ulevily.

„Mám necitelnost v jedné ruce a moje nohy chladnou. Nevím, jestli to je Parkinson nebo co,“ smutní interpret písní Dreamer či Crazy Train. Ten také spolu s manželkou uvedl, že už vyčerpali veškeré možnosti léčby v Americe a své štěstí v dubnu hodlají zkusit ve Švýcarsku, kam cestují za profesorem, jenž se na tuto nemoc specializuje. „Zajdeme kamkoliv, kam je to možné, abychom našli odpovědi,“ říká odhodlaně Sharon, která svého muže miluje a nechce o něj přijít.

Oba se pak shodli na tom, že je pro zpěváka největším neštěstím, že musel zrušit práci. Prý je to nejdelší období, které Ozzy strávil doma, a nedělá mu to dobře, jelikož koncerty jsou jeho droga. Zpěvák kapely Black Sabbath si také vyčítal, že fanouškům dlouho svůj stav tajil. Teď už bylo prý načase říct pravdu. Neskrývá se už před ničím, a tak byl nedávno dokonce spatřen, jak chodí o holi. Bohužel bolest je pro něj nyní už konstantou.

Fotogalerie
34 fotografií