Tamara Klusová je „zasloužilou“ maminkou – svému muži dala v rychlém sledu tři potomky, syna Alfréda (3) a dcerky Jenovéfu (2) a Josefínu (6). Až nyní ovšem zjistila, jaké to je, radovat se z narození dítka cizího. I když ne tak docela. „Moje nejúžasnější sestřička nám porodila ten nejkrásnější dárek pod sluncem! Takže dobrý den, tohle je princezna Manon a já se díky ní stala poprvé tetičkou. A musím říct, že tento status se mi tuze líbí,“ pochlubila se Tamara s notnou dávkou hrdosti na instagramu.

Svá slova doprovodila fotkou rozkošného novorozence spícím na svetru, v němž se koncem roku 2019 fotil v Krkonoších její muž Tomáš Klus. K tomuto kusu oblečení, co našel pod stromečkem, má podle všeho velice speciální vztah; jak se alespoň svěřil na sociálních sítích. „Když jsem tenhle svetr od Ježíška rozbalil, rozplakal jsem se. Ježíšek mi je svědkem. Miluju věci s duší a sdělením na zádech,“ přiznal Klus v prosinci na Tamařině profilu. Nyní nechal na jeho jemné vlně spočinout právě narozené miminko.

„Každý den si jezdím do porodnice pro horu něhy a dojemnosti,“ svěřila se Tamara. „Zrození života je zázrak boží… který hlavou prostě pochopit nejde. Srdcem však ano. Vítej na světě, moje malá lásko!“ dodala, z maličké neteřinky s pozoruhodným jménem je evidentně celá naměkko. A nejenom ona! I Klus, interpret hitů Nina, A pak nebo Pánubohu do oken, se netajil svým dojetím. „Sním ji,“ napsal k fotce Manon, a svá slova doplnil všeříkající emotikonou srdíčka.

VIDEO: Tamara Klusová na Social Awards

Video
Video se připravuje ...

Tamara Klusová na Social Awards David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
63 fotografií