Miroslav Kulhavý: Napsat svinstvo na zemřelého v den úmrtí je vizitka „našeho“ muslima

21.01.2020 21:16

Ředitel česko-arabského centra insaan Šádí Shanaáh, které si sám založil, člen strany Zelených, nelenil a napsal to své „od srdce“:

Miroslav Kulhavý: Napsat svinstvo na zemřelého v den úmrtí je vizitka „našeho“ muslima
Foto: Archiv ODS
Popisek: Jaroslav Kubera na kongresu ODS

"Jaroslava Kuberu budu oplakávat asi stejně jako Miloše Zemana. Oba staří muži, kteří nerozumí modernímu světu, nechápou ho a chápat nechtějí a snaží se to zamaskovat ‚humorem‘, který páchne po cigaretách a vyčpělém alkoholu,“ napsal Shanaáh na sociální síti Facebook.

V diskusi pod svým příspěvkem doplnil, že si to myslel i za Kuberova života, říkal to nahlas a nemá problém totéž zopakovat i v okamžiku, kdy Kubera odešel na věčnost, byť se říká, že o mrtvých se sluší mluvit jen dobře nebo vůbec.

„A potom umře a já musím jako držet hubu?“ podivoval se. Kuberu prý nepovažoval za autentického politika či humorného muže. „Jestli jsem porušil nějaké tradice, pak je mi to líto, ale jejich smysl příliš nechápu. Až umřu, tak ať si o mně každý říká, co chce,“ zdůraznil.

On toho chlapec nechápe více, nebo záměrně nechápe? Pak mu někdo asi ze Zelených nakopal zadek, vše smazal a omlouval se. Vysmívat se dobré tradici o výrocích o mrtvém, ale navíc, což je vůbec zrůdnost, v den jeho úmrtí, jen dokumentuje profil člověka, narozeného v Praze a vychovaného palestinským otcem v duchu islámské víry.

Vedlo mě to k náhledu na jeho publikační činnost a nutno jasně konstatovat, že nezklamal. Bagatelizování islámských útoků v Evropě včetně vystřílené francouzské redakce, rozhořčení nad zásahem policie v mešitě, kde m.j. byly zajištěny závadové osoby a také autorství nebetyčného paskvilu „Islám očima českých školáků“, což byl projekt určený do všech základních škol. Napsat o islámu něco tak falešného a masívně natřeného na růžovo, bez historických kontextů, svět ještě neviděl. Odpor proti této obludnosti byl natolik silný, že ministerstvo svou garanci stáhlo. A bylo by toho více.

Vizitkou Zelených je rovněž skutečnost, že toto individuum dělalo poradce tehdejšímu šéfovi Zelených a ministru Ondřeji Liškovi. Ještě že Boží mlýny byly v akci a poslaly mechem a lišejníkem obrostlý spolek zelených mužíčků i s muslimem na politický hřbitov. Tedy nedůsledně; na komunální úrovni ještě přežívají, ale tam je to víc o lidech než o partajničení.

Celé to výše uvedené centrum zjevně i skrytě slouží k propagaci a šíření islámu a moc by mne zajímalo, kdo ho platí?

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Weigl: O nás se bohužel rozhoduje v Bruselu. Mysleme na to u červnových voleb

11:34 Jiří Weigl: O nás se bohužel rozhoduje v Bruselu. Mysleme na to u červnových voleb

Denní glosa Jiřího Weigla