Michal Milbauer z Ordinace zuří: KRÁDEŽ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Michal Milbauer z Ordinace zuří: KRÁDEŽ!

Michal Milbauer je záchranář v reálném životě i v seriálu.
Michal Milbauer je záchranář v reálném životě i v seriálu. (Foto Aha! – Robert Klejch, Martin Pekárek )

To není scénář Ordinace v růžové zahradě, ta krádež je bohužel realita. Michal Milbauer (44,) skutečný záchranář, který občas hraje v Ordinaci v růžové zahradě 2, přišel o skútr. „Nutně ho potřebuju k práci,“ řekl deníku Aha!.

Skútr patří k záchranářskému člunu, na němž muži v oranžových vestách vyjíždějí k lidem, kteří přecenili své síly nebo mají náhlé zdravotní problémy. Když jim jde ve vodě o život, rozhodují ani ne minuty jako spíš vteřiny. Jsou taková sanitka na vodě. „Zaparkoval jsem ho včetně vleku na uzavřené parkoviště v Letňanech. Zmizel i vlek. Skútr byl označen znaky záchranné služby ZS-ASČR, ev.číslo 400910. Snad se někde objeví a lidé nám dají vědět,“ věří Michal, že se tak potřebný skútr najde.

Nový přijde na 400 000 korun, tenhle byl sice už starší, ale nedávno dostal nový motor. Zloději evidentně nebyli žádní začátečníci. „Kamery zakryli pytlem, zámek přecvakli,“ líčí Milbauer. Podle něj nemohlo jít o jednoho člověka. Ke krádeži došlo v noci ze soboty na neděli.

Hvězdné setkání

Michal si zahrál i s Tomem Cruisem v Mission Imspossible 4. Převážel hollywoodskou hvězdu, když ležela na nosítkách, a ta mu pak přišla podat ruku.

Nejsympatičtější seriálový táta Benoni: Hádky o dítě a touha po vlastním…

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.