A je hotovo! Princ Harry si sbalil kufry! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

A je hotovo! Princ Harry si sbalil kufry!

Princ Harry
Princ Harry (Reuters)

A je hotovo! Princ Harry (35) definitivně uzavřel jednu kapitolu svého života, když si sbalil kufry a z rodné Anglie přicestoval do Kanady, aby tam se svojí ženou Meghan (38) a synkem Archiem (8 měs.) začal nový život.

Jeho začátek se ale neobešel bez určité pompéznosti spojené se světovými celebritami. Kvůli Harrymu, který do Vancouveru přicestoval nízkonákladovými aerolinkami WestJet z Londýna, kde se s premiérem Borisem Johnsonem (55) účastnil britsko-afrického summitu, bylo uzavřeno třetí patro letiště s výhledem na dráhu pro veřejnost. Vévoda s sebou měl dva strážné, kteří ho doprovodili k přistavenému stříbrnému SUV, jímž pak odjel do prozatímního nového domova.

Neměl to daleko, protože s Meghan pobývají na ostrově Vancouver, kde leží i Viktoriino mezinárodní letiště. Podle map to má od terminálu k bráně jejich vypůjčené vily jen asi 7 km. Tam se konečně shledal se svojí Meghan, která si čekání zkrátila odpolední procházkou s Archiem a psy (labrador Oz a bígl Guy), během níž rozdávala úsměvy na všechny strany. Odloučení od královské rodiny ji zřejmě nijak netrápí...

Meghan Markleová o nátlaku a o životě v královské rodině

Video se připravuje ...



Přečtěte si
tryskomys
22. 1. 2020 • 06:45

Brzy mu otrne,až uvidí jaká je na vlastní půdě.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.