V Ostravě probíhá Infotherma 2020

infotherma

V pondělí 20. ledna začala na ostravském výstavišti Černá louka veletržní akce Infotherma 2020. Akce bude trvat do čtvrtka 23. ledna.

infotherma 2020

Letošní veletrh Infotherma, o kterém jsme vás informovali již počátkem ledna, je 27. ročníkem a jedná se tedy o etablovanou akci s dlouhou historií. Ačkoli to není akce zaměřená primárně na strojaře a značná část z 354 expozic cílí na majitele a stavitele rodinných domů, najde se zde i dostatek inspirace pro průmyslové firmy, které provozují výrobní haly, sklady a kancelářské budovy.

infotherma 2020

Vystavovatelé nabízejí technická řešení, která umožní podstatně snížit náklady na vytápění, vyřešit nadbytečnou vlhkost nebo větrání, zabezpečení objektů nebo sofistikovaně řídit provoz budov pomocí automatizovaných systémů. Na veletrhu naleznete rovněž klimatizace, solární panely v různých variantách a provedeních, izolační materiály, stínění, tepelně úsporná okna a mnoho dalších prvků, které jsou využitelné i pro průmyslové objekty.

infotherma

Součástí veletrhu infotherma 2020 je i řada doprovodných akcí a přednášek nebo seminářů na odborná témata. Podrobnosti naleznete na stránkách www.infotherma.cz.