InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Bohumil Melichar: Normalizační zpravodajství – komentované pásmo dobových reportáž

    Úterý 23.4 17:00 - Muzeum Středního Pootaví, Strakonice

  • Klub deskových her

    Úterý 23.4 18:00 - Čajovna Na Půdě, Strakonice

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mladí milevští atleti testovali formu ve Stromovce. Dálku si přijela skočit i Záhorová

Štěpán Pokorný se svým trenérem Pavlem Fleischmannem.  , Autor: Josef Fuka

Štěpán Pokorný se svým trenérem Pavlem Fleischmannem.     Autor: Josef Fuka

PRAHA - V neděli 19. ledna se v pražské Stromovce uskutečnilo atletické halové mistrovství Plzeňského kraje v kategoriích mužů, žen, juniorů, juniorek, dorostenců a dorostenek pro rok 2020. Na tomto klání startovali i junior Štěpán Pokorný a dorostenka Pavla Molíková z milevského Sokola a také bývala milevská atletka Adéla Záhorová, soutěžící nyní v dresu TJ VS Tábor.


Milevský junior Pokorný startoval v kategorii mužů mimo soutěž ve třech disciplinách - 60 m, skok daleký a skok vysoký. V 7. rozběhu na 60 m zaběhl vynikající čas 7,19 sec. a postoupil do finále běžců, kteří běželi mimo soutěž. Do tohoto finále však již nenastoupil. Zaběhnutý čas znamená nejlepší letošní halový výkon juniorů i mužů v kraji. Pokorný také absolvoval dálkařskou soutěž mužů a v ní opět mimo soutěž skočil 646 cm, když jeho série tří pokusů byla následující: 443 cm - 646 cm - 635 cm. Z dvanácti závodníků by to byl třetí nejlepší výkon. Ve výškařské soutěži mužů pak milevský junior skočil 184 cm, což by byl čtvrtý nejlepší výkon v soutěži. V letošních krajských tabulkách je to nejlepší juniorský výkon a druhý nejlepší mezi jihočeskými muži.

Svou formu si do Stromovky jela otestovat i milevská dorostenka Pavla Molíková, která mimo soutěž v dálkařské soutěži dorostenek měla sérii: 502 cm - 495 cm - 500 cm, což by byl šestý nejlepší výkon. V 6. rozběhu na 60 m dorostenek zaběhla čas 8,24 sec. Exmilevská Adéla Záhorová startovala mimo soutěž ve 3. rozběhu na 60 m žen a v něm dosáhla času 7,85 sec. V dálkařské soutěži žen mimo soutěž měla sérii: 587 cm - x - 591 cm, což by byl nejlepší výkon v soutěži.

Diskuse k článku - 1 příspěvek
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
  • anonymní čtenář 

    Reagovat

     

    Dobrá práce Pavle.

    Vloženo 23.1.2020 09:12:49

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace